≫ 

Ova preslatka beba plešući je osvojila TikTok: Zaštitni znak su joj simpatični pokreti ramenima

Malena devojčica je svojim plesom osvojila društvene mreže

  • 0
devojčica ilustracija Foto: Unsplash/ Ilustracija

Uz Instagram Reels i TikTok, mini video snimci postali su omiljeni među korisnicima interneta. Nedavni trend koji kruži ovim virtuelnim platformama uključuje Drejkovu pesmu "In Bible" i preslatku devojčicu koja pleše u bazenu.

Jednogodišnja Lejn, čija je majka Niki Džonson prvobitno objavila video koji ju je učinio internet zvezdom, beba je koja je iznenada osvojila društvene mreže svojom slatkoćom, prenosi Klix.

Lejnin viralni plesni video u bazenu Niki je prvi put podelila na Instagramu 6. septembra, a nakon toga su ga mnogi korisnici preuzeli i iskoristili da ilustruju razne "životne situacije".

Niki je ponovo podelila TikTok video na Instagram profilu gde se majka i ćerka mogu videti kako plešu uz muziku.

Originalni video Lejn i njene mame u bazenu sada ima skoro 50 miliona pregleda na TikToku, uz nekoliko hiljada komentara gde korisnici ističu da ne mogu da prestanu da gledaju snimak.

Čini se da je ovaj ples djevojčicin zaštitni znak jer je nakon prvog videa usledilo još nekoliko koji prikazuju prestlatku Lejn kako pleše na isti način.

Ona mrda ramenima i u hranilici dok jede rođendansku tortu, dok sedi pored bazena ili u restoranu sa roditeljima, a TikTok profil njene majke obiluje snimcima koji to prikazuju.

Video: Vešti Esmanini prsti izatkaju ćilim za mesec dana: Kaže da je Džana njena naslednica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA