≫ 

Boris Džonson pomešao beleške: Govorio "brmmm, brmmm", imitirajući auto, pominjao Pepu Prase

Nakon toga je počeo da govori o tehnološkim jednorozima, a zatim o poseti tematskom parku “Pepa prase”, zasnovanom na dečjoj animiranoj TV emisiji o ružičastoj svinji i njenim prijateljima i porodici.

  • 0
Boris Džonson Foto: Tanjug/AP

Britanski premijer Boris Džonson nakratko je danas ostao bez reči kada je na trenutak pomešao svoje beleške tokom govora, pre nego što je počastio poslovne lidere anegdotom o svojoj nedavnoj poseti tematskom parku "Pepa prase".

Pretražujući svoje beleške, Džonson je uzdahnuo i više puta rekao "izvinite", nakon što je nakratko prekinuo svoje obraćanje Konfederaciji britanske industrije u severnoj Engleskoj, prenosi agencija Rojters.

Nakon toga je počeo da govori o tehnološkim jednorozima, a zatim o poseti tematskom parku "Pepa prase", zasnovanom na dečjoj animiranoj TV emisiji o ružičastoj svinji i njenim prijateljima i porodici.

- Juče sam otišao, kao što bi svi trebalo, u svet Pepa Praseta. Sviđa mi se. Svet Pepa praseta je vrsta mesta koja mi se dopada: ima bezbedne ulice i disciplinu u školama - rekao je Džonson poslovnim rukovodiocima.

- Ko bi poverovao da će svinja koja izgleda kao fen za kosu, svinja koju je BBC odbio, sada biti izvezena u 180 zemalja sa tematskim parkovima kako u Americi tako i u Kini? - rekao je Džonson.

Premijer Britanije je takođe u šali citirao Lenjina, sebe uporedio sa Mojsijem, jer je napravio plan od 10 tačaka za pomoć biznisima kako bi se borili protiv klimatskih promena.

Govorio je o tome kako je prezirao vetroparkove i električne automobile i imitirao automobil koji ubrzava govoreći: "Brrrrrm Brrrrrm bra bra!"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA