Ovo je 15 najvrelijih stjuardesa na svetu: Kad u anđelima neba prorade đavolčići

Postoje tako neka zanimanja koja na neki način podrazumevaju da oni koji ih obavljaju budu atraktivni, lepi, zgodno, zrače seksepilom... Jedno od njih je svakako zanimanje stjuardesa

  • 2

Kada biste sproveli anketu o najvrelijim zanimanjima, verovatno bi se na listi našao posao stjuardese, s obzirom da su one uglavnom lepe, atraktivne, zgodne, privlačne devojke ili žene.

Zato i ne iznenađuje što recimo manekenke i modeli postaju stjuardese, ili se stjuardese prijavljuju za izbore za mis i visoko se plasiraju.

Širom sveta, kojom god aviokompanijom da putujete, sigurno će vam putovanje ulepšati pogled i razgovor sa lepim devojkama koje će vam tokom leta biti na usluzi.

E sad zamislite još kako izgledaju njihove provokativne fotografije u uniformi, jer kao i sve devojke i one vole da objavljuju izazovne i vrele fotografije na društvenim mrežama.

Kako izgledaju na tim fotografijama 15 najlepših stjuardesa sveta, po našem izboru, možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Opet traže stjuardese, a ovo su uslovi za zaposlenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA