≫ 

Ko je misteriozni Bajdenov telohranitelj? Mami uzdahe, žene poludele za njim

Mnogi građani tada su izašli na ulice da bi videli predsednika Bajdena, ali je zgodni mladić u drap pantalonama, džemperu i jakni privukao veću pažnj

  • 6

Mladić iz pratnje američkog predsednika Džozefa Bajdena privukao je pažnju žena širom sveta. Zgodnog momka, tamne kose, mnogi su krenuli da porede sa Tomom Kruzom, i kažu da veoma podseća na holivudsku zvezdu u  vreme kada je glumio u čuvenom filmu Top Gan.

- Zaboravite na predsednika, tajni agent kida - šerovali su komentar na društvenim mrežama mnogi, uz snimak zgodnog agenta.

Privlačni agent "uhvaćen" je u Masačusetsu, tokom proslave Dana zahvalnosti.

Mnogi građani tada su izašli na ulice da bi videli predsednika Bajdena, ali je zgodni mladić u drap pantalonama, džemperu i jakni privukao veću pažnju. Kada su primetili da nosi bubicu u uhu svi su znali da je on deo Bajdenovog tima.

Snimci neimenovanog agenta imaju više od 3 miliona pregleda na mrežama, a žene širom sveta ostavljaju komentare u kojima agenta mole da ih oženi, da ih čuva, i da bude deo njihove pratnje.

- Bile smo u fazonu, da li ga vidiš, vidi kako je lep, ja sam bila u fazonu "vauuuuu". Onda smo počele da ga snimamo - rekla je jedna devojka koja je snimke agenta postavila na TikTok.

Iz američkih bezbednosnih službi se nisu oglašavali ovim povodom, mada je jedan izvor za CNN potvrdio da jeste u pitanju agent. Ipak, njegov broj će za devojke ostati tajna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA