Zapalio čoveku skupoceni "porše" na pumpi: Manijak iščupao crevo dok se točilo gorivo, pa izvukao upaljač

Vlasnik "poršea" u šoku je posmatrao nepoznatog muškarca koji je izvukao pištolj iz rezervoara

  • 8

Skupoceni "porše" zapaljen je juče na jednoj benzinskoj pumpi u Šenženu, nakon što je nepoznati muškarac iščupao pištolj iz rezervoara u trenutku dok je vlasnik točio gorivo.

Na snimku sigurnosnih kamera vidi se kako muškarac prilazi vozilu i čupa pištolj iz rezervoara, a potom mlazu goriva prinosi nešto što liči na upaljač. U sledećem trenutku buknuo je požar, koji je brzo zahvatio desnu stranu vozila.

Srećom, putnici su uspeli na vreme da pobegnu iz poršea, a radnici su odmah pritrčali da gase požar, koji je pretio da zahvati i točionicu. Da se to dogodilo pitanje je šta bi ostalo ne samo od pumpe, pored koje se nalazi osnovna škola, već od čitavog kraja.

Kineski mediji prenose da je muškarac, koji je osumnjičen da je namerno izazvao požar na vozilu, pobegao sa lica mesta, ali je uhapšen tokom noći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Manjača

    17. decembar 2021 | 19:59

    Svaka cast radnicima

  • DARKO 100% FAN CLUB

    17. decembar 2021 | 20:04

    A vlasnik posmatra kao da ga nije posteno zaradio..

  • DARKO 100%

    17. decembar 2021 | 19:25

    Jednostavno postoje ljudi koji jednostavno mrze i nemogu podneti da neko ima,pare,dobra kola,kucu,jednostavno mrze takve ljude iako im oni nisu nista nazao uradili ,ali takvi su za lecenje ,obavezno lecenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA