≫ 

Porodila se u kolima na parkingu: Darija donela blizance na svet posle velikih bolova, muž je spasio

Ruskinja Darija Sablina morala je da se porodi u automobilu, uz svesrdnu pomoć supruga

  • 1

Supružnici Maksim i Darija su žitelji udaljene farme Pisarevka u okolini Volgograda. Roditelji dve devojčice spremali su se za dolazak dečaka blizanaca, koji se desio nešto ranije od očekivanog.

Na sam dan porođaja, Darija je imala velike bolove, stoga je muž odlučio da je što pre odveze u porodilište. Tokom puta je krenuo porođaj. U bezizlaznoj situaciju, muž je skrenuo s puta na prvi parking, povukao sedišta i vršio ulogu "babice". 

- Petnaestog decembra, rano ujutru, moja supruga se loše osećala i odlučili smo da krenemo ranije kako bismo ranije stigli u perinatalni centar. Rekao sam joj: "Ja ću biti tu kod porođaja. Ne možeš više da čekaš." Morao sam da skrenem na obližnji parking. I ovde se sve dogodilo, u našem autu. Postavio sam sedišta, gurnuo ih napred, ona se popela pozadi. Sve imamo na zadnjem sedištu, ja sam stavio pelene - dao je Maksim rekapitulaciju celog događaja.

Nedugo zatim došla je i hitna pomoć koja je majku i bebe odvezla u porodilište. Interesantno, odeljenje za porodilje u Volgogradu je do tog dana bilo kovid bolnica. Dakle, da je porođaj krenuo dan ranije, teško da bi je primili.

Na svet su uspešno došli Timofej i Nikita.

Utiske i izjavu majke Darije pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Šokantno priznanje: Nije znala da je trudna do 50 minuta pred porođaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 534

    27. decembar 2021 | 14:32

    Pa on joj je i napravio prkblem. Red je da vadi kestenje iz vatre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA