Kolege joj našle kompromitujuće fotke, učenik je šljepnuo po zadnjici: Nestašna učiteljica je zvezda OnlyFansa

Kortni je odustala od rada u prosveti i posvetila se nečemu u čemu više uživa, a višestruko više zarađuje

  • 1

Bivša učiteljica Kortni Tilia sada zarađuje desetine hiljada evra mesečno od OnlyFansa, platforme na kojoj objavljuje erotski sadržaj i korisnici joj plaćaju da ga gledaju.

Ova devojka je nekada radila u školi za decu ometenu u razvoju i još tada je privlačila pažnju svojim izgledom, dok je istovremeno to pokušavala da iskoristi i probije se u svet fotomodela.

Tada su i nastale neke njene škakljive i kompromitujuće fotografije koje su pronašle njene kolege iz škole, međutim, nije snosila za to posledice niti je ostala bez posla.

Kako je sama ispričala u jednom podkastu, vrlo često roditelji učenika kojima je predaala ostajali zaprepašćeni njenim izgledom, a posebno su bili zaintrigirani očevi, očekivano.

Ipak, ubrzo je shvatila da više ne želi da radi u školi, pa je dala otkaz i krenula u posao kojim je oduvek želela da se bavi, doduše u nešto drugačijem obliku, ali od koga će moći da zarađuje ogroman novac.

Otvorila je profil na OnlyFans platformi i počela da objavljuje erotske fotografije i snimke, a za to naplaćuje korisnicima. I ubrzo je stekla veliki broj pretplatnika, te sada zarađuje ozbiljan novac.

Ukoliko želite da saznate šta joj se dogodilo s jednim učenikom i njegovim ocem dok je radila kao učiteljica i koliko danas zarađuje od OnlyFansa, možete pogledati video na početku teksta.

Video: Direktorka škole postala instruktorka za one stvari: Bila sa 250 muškaraca, pa sad podučava druge


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA