≫ 

Uhapšen begunac koji je fotkama srušio internet: Žene poludele zbog njega, razočarane što je iza rešetaka

Većina žena bila je razočarana nakon što je policija objavila da je on pronađen i uhapšen

  • 0
Jonathan Cahill

Foto: West Yorkshire Police

Britanska policija uhapsila je osuđenog provalnika koji je bio u bekstvu nakon što je prekršio uslove kaucije, ali je njegova fotografija na društvenim mrežama izazvala neočekivane reakcije.

Policija Zapadnog Jorkšira objavila je fotografiju begunca Džonatana Kejhila (37) i dobila veliki odgovor od javnosti, ali ne onaj koji je očekivala. Fotografija begunca počela je da se širi društvenim mrežama, a korisnici, uglavnom žene, komentarisali su koliko je zgodan i lep.

Policijski mejl je takođe bio preplavljen porukama žena koje su počele da ga traže, ali iz ličnih razloga. Većina njih bila je razočarana nakon što je policija objavila da je on pronađen i uhapšen.

- On je sada uhapšen i nalazi se u zatvoru - potvrdio je portparol policije.

Njegova fotografija je privukla veliki broj komentara i lajkova.

"Šta je ukrao, ljudska srca?", "Ako ga nađem, mogu li da ga zadržim?", "Koji je njegov zločin - lomljenje srca ili upadanje u kuće?", samo su neki od komentara na račun njegovog fizičkog izgleda.

Mnogi su ovu priču uporedili sa Amerikancem Džeremijem Miksom koji je 2014. godine dobio titulu najzgodnijeg prestupnika na svetu. On je nakon što je 2016. godine izašao iz zatvora sklopio vredan manekenski ugovor.

Jeremy Meeks, Džeremi Miks

Foto: Instagram/jmeeksofficial

Uhapšen je zbog posedovanja oružja i osuđen je na 27 meseci zatvora, nakon što je priznao krivicu. Prošle godine je otkrio da planira da se posveti i karijeri u Holivudu.

- Ubeđen sam da ću celom svetu pokazati koliko sam svestran. Romantična komedija, komedija ili triler, nije važno ja mogu sve da uradim - ispričao je tada on.

Video: Filmska potera i pucnjava u Zemunu: Pogledajte kako su policijski džipovi jurili za crnim BMW-om

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA