≫ 

Dala za trajnu tetovažu više od 10.000 dinara: Posle 7 dana nije je bilo

Tejlor Geris s Floride je želela moderan uzorak plamena na prstu

  • 0
tetovaže u boji, tetoviranje foto: pixabay.com

Zažalićeš kada ostariš - uverljivo prvo mesto među najčešćim argumentima protivnika tetovaža. Bilo da je reč o maloj ili velikoj, beznačajnoj ili tetovaži sa značenjem, uvek se nađe neko ko će prokomentarisati da mastilo na telu neće izgledati nimalo lepo kad osoba bude stara i da će požaliti što se "šarala" po telu.

Ali, jedna žena s TikToka nije čak ni dobila priliku da zažali jer joj je 100 dolara vredna tetovaža nakon nedelju dana - nestala, piše Miror, prenosi Večernji list. Tejlor Geris s Floride, podelila je video u kom je objasnila da želi moderan uzorak plamena nacrtan na prstu, a to je i dobila. Ipak, nakon samo nedelju dana mastilo je gotovo pa potpuno nestalo.

Prema rečima 20-godišnje Tejlor, koja objavljuje pod korisničkim imenom @taylorgehris, tetovažu je platila 100 dolara i veruje da je tako brzo izbledela jer devojka koja ju je tetovirala "nije dovoljno duboko ušla pod kožu". U nekoliko je komentara spomenuto da tetovaže na prstima obično ne opstanu dugo kao na drugim delovima tela – ipak svi su insistirali da bi svakako trebalo da traju duže od sedam dana.

- Tetovaže na prstima blede, da, ali ne bi trebalo potpuno da nestanu - napisao je jedan TikTok korisnik u komentaru, a drugi se nadovezao da njegova tetovaža na prstu stoji i deset godina nakon što je napravljena. U jednom su svi složni - savetuju da bi Tejlor trebalo da traži povrat novca.

- Prsti ne drže dobro mastilo. Ali nedelju dana kasnije i tako je izgledalo? Idi vrati svoj novac! - glasi jedan od komentara.

@taylorgehris Get a tattoo they said #twinflame #tattootok #tattoo #fyp #badtattoo ♬ Oh No - Kreepa

Video: Vladimir ima 74 godina i više od 60 tetovaža: Ne pada mu na pamet da se tu zaustavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA