≫ 

Neverovatan snimak: Devojčica i prodavačica sladoleda nadmudrile otmičara

Svaka čast za snalažljivost i brzu reakciju

  • 2
Dete devojčica automobil kidnapovanje otmica Foto-ilustracija: Shutterstock

Snimak navodnog pokušaja otmice devojčice i žene koja joj pomaže da nadmudre sumnjivog muškarca postao je viralan. Ne zna se kada i gde je snimak nastao, ali ono što prikazuje zaslužuje jedno veliko bravo za snalažljivost i brzo razmišljanje i delanje.

Naime, sve se dešava ispred prodavnice gde se nalazi frižider sa sladoledima. Devojčica dolazi da kupi sladoled i razgovara sa prodavačicom, dok se u blizini šetka muškarac koji razgovara telefonom i posmatra devojčicu s vremena na vreme. Devojčica plaća, žena ulazi unutra pa se vraća kako bi joj vratila kusur.

Pre nego što se vratila, muškarac i dalje razgovarajući telefonom mahne devojčici, a ona mu uzvrati. Kada se žena vrati, njih dve nešto pričaju i gledaju u muškarca, pa se rukuju, izgledajući kao da su se nešto dogovorile.

Kada devojčica odlazi, kreće se tačno između pomenutog muškarca sa jedne strane i automobila sa druge, namestivši se kao "laka meta" da joj on krene u susret i ugura je u automobil.

Međutim, prodavačica, sve vreme na oprezu, u tom trenutku joj pritrčava i nastavlja da hoda sa devojčicom, dok muškarac samo nastavlja do automobila i ulazi u njega. Posle par trenutaka, ona se vraća do frižidera sa sladoledima bez devojčice, uzima telefon i slika automobil koji odlazi u pravcu u kom je otišla i devojčica.

Video: Pogledajte snimak spasavanja šestogodišnjakinje otete dok je vozila bicikl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ris

    3. mart 2022 | 05:57

    Covek ne moze da se ne najezi kad gleda ovako nesto.Svaka cast za prodavacicu ko zna kakvih je sve muka spasila dete

  • Max

    3. mart 2022 | 06:34

    Bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA