≫ 

Rus zbog sankcija zatrpao frižider hranom iz Mekdonalsa, ali Srbi vide samo jedno

Nepoznati ljubitelj brze hrane objavio je na Reditu fotografiju svog frižidera koji je pun hrane iz Mekdonaldsa, međutim, nama je za oko zapalo nešto drugo.

  • 23

Nakon što je predsednik Rusije Vladimir Putin započeo specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini, veliki broj zapadnih država, ali i kompanija uveo je sankcije ovoj zemlji.

Svoj stav po ovom gorućem pitanju zauzeli su i Airbnb, Amazon, Epl, Fejsbuk sa matičnom kompanijom Meta, zatim Hitachi, IBM, Intel, Majkrosoft, Netflix, Roku, Spotifaj, Tviter, Jutjub i Gugl...

Među poslednjima u nizu je i kompanija Mekdonalds koja je privremeno zatvorila sve restorane u ovoj zemlji. Kada je kompanija saopštila da se povlači sa ruskog tržišta veliki broj ljubitelja ovog restorana brze hrane požurio je u najbliže radnje kako bi uživao u omiljenim obrocima.

Jedan od njih otišao je korak dalje. Nepoznati ljubitelj brze hrane objavio je na Reditu fotografiju svog frižidera koji je pun hrane iz Mekdonaldsa, međutim, nama je za oko zapalo nešto drugo.

Na jednoj od polica u frižideru ispod svih hamburgera nalazi se pakovanje feta sira, ni manje ni više nego poznatog srpskog proizvođača.

Video: Ovacije za svaku reč protiv Rusije: Bajden poručio Putinu i oligarsima da će se obrušiti na njih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA