≫ 

Dirljiv snimak iz Ukrajine: Vojnik opet u kući roditelja posle oslobađanja sela, majka plakala

Snimak je nastao u selu Nova Basan, nakon što su ukrajinske snage povratile kontrolu nad njim

  • 22
Ukrajina rat vojnik roditelji Printskrin: Twitter/@avalaina

Ukrajinska aktivistkinja za ljudska prava objavila je snimak koji navodno prikazuje ponovni susret vojnika i roditelja nakon oslobađanja sela.

Oleksandra Matvičuk je napisala da je snimak nastao u selu Nova Basan, nakon što su ukrajinske snage povratile kontrolu nad njim.

U dirljivom snimku, prema rečima Matvičukove, vidi se kako Dmitro Stretovič, koji se pridružio ukrajinskoj vojci, obilazi roditelje nakon oslobađanja sela.

- Njegovi roditelji su preživeli nakon mesec dana ruske okupacije. Ovo je sreća, želim da je osete sve ukrajinske porodice - napisala je u opisu snimka.

Na njemu se vidi muškarac kako otključava kapiju u dvorištu, dok ga sa druge strane navodno čeka sin vojnik sa kolegama.

Nakon što je sve izgrlio, ušli su u kuću, gde ih je dočekala žena, verovatno majka jednog od vojnika.

Žena je takođe izgrlila mladiće i nije krila suze zbog ponovnog susreta.

Video: Zelenski posetio ranjenu tinejdžerku u bolnici, ona mu otkrila da je postao TikTok zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Iggy

    4. april 2022 | 15:18

    Holywood

  • Mario

    4. april 2022 | 15:46

    Eee,a koliko desetina hiljada ukrajinskih majki nikada nece videti svoju decu zbog ratobornog Zelenskog, sto ih salje kao topovsko meso u uzaludni rat. Samo u Mariupolju su ih Rusi slistili 30 hiljada, a ko zna koliko jos po ostalim bojistima. Nego kako to da su mu roditelji ostali zivi, nakon Ruske okupacije tog mesta?Zar ne bi trebali da su ubijeni od strane Rusa, posto CNN i Zelenski po ceo dan govore kako Rusi vrse genocid?Eh sta ti je propaganda

  • Mario

    4. april 2022 | 16:48

    Rusi nece nigde da odu, nego ce lepo da uzmu ono sto su Ukrajincima poklonili za sve vreme Carske Rusije, i 30% ruskog naroda koji zivi i dalje u Ukrajini. E onda kad se lepo raskusuraju i razgranice, nek ide Ukrajinski narod gde oce i nek se ujedinjava sa samim sobom, a ne Ruse da asimiliraju, nije lepa, a ni savremena ta praksa asimilacije drugog naroda u 21. veku, zabrana koriscenja ruskog jezika, i to ne prilici jednoj zemlji koja sebe naziva demokratskom, zar ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA