≫ 

"Prestani da me muvaš!" Ilon Mask poručio zgodnoj političarki da ga se okane

Aleksandra Okasio Kortez mu je odgovorila "Mislila sam na Zakerberga, ali ok"

  • 1
Elon Musk, Ilon Mask Foto: Tanjug/AP

Izvršni direktor Tesle Ilon Mask odgovorio je na tvit republikanke Aleksandre Okasio Kortes poručivši joj da prestane "da ga muva". Ona je u tvitu izrazila frustraciju "masivnom platformom za komunikaciju", prenosi Fox news. 

"Umorna od kolektivnog stresa i eksplozije zločina iz mržnje jer neki milijarder koji ima problem sa egom kontroliše masivnu platformu za komunikaciju pošto su mu Taker Karlson ili Piter Tiel odveli na večeru i učinuli da se oseća posebno", tvitovala je ona.

"Prestani da me muvaš, ja sam baš stidljiv", odgovorio je Mask.

Okasio Kortez mu je odgovorila "Mislila sam na Zakerberga, ali OK", ali je izbrisala taj tvit svega oko jedna minut pošto ga je objavila, navodi Propublica projektu koji ulazi u trag obrisanim tvitovima političara.

Maskov komentar stigao je nekoliko dana pošto je Tviter najavio da se složio da ga kupi izvršni direktor Tesle za 44 milijarde dolara. Pošto je Tviter najavio ugovor, direktor Tesle je rekao da se raduje otključavanju ogromnog potencijala kompanije.

- Sloboda govora je kamen temeljac funkcionalne demokratije, a Tviter je digitalni gradski trg gde se o stvarima vitalnim za čovečanstvo debatuje - rekao je Mask najavljujući da želi da Twitter postane bolji nego ikada.

Video: Koje su ekonomske posledice želje Ilona Maska za slobodom govora: Sve o prodaji Tvitera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    30. april 2022 | 21:27

    zgodna ali u praznom autobusu.ona je bre paiha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA