Muke Balkanca preko granice: Dejan okretao jagnje, Švajcarac mu preti pijukom i gasi vatru vičući "Jugosloven"

Snimak je u kratkom roku skupio skoro 2.000 lajkova i veliki broj komentara

  • 63
Bosanac jagnje Printscreen: Facebook/bosanac.ch

Jedan video, koji je navodno nastao negde u Švajcarskoj, ovih je dana je postao pravi hit na društvenim mrežama.

Na njoj se vidi stariji muškarac, poreklom sa naših prostora po imenu Dejan, koji je odlučio da na travnjaku ispred kuće okrene jagnje.

Međutim, u svojoj nameri nije uspeo do kraja.

Na samom početku snimka vidimo mlađeg muškaraca koji Dejanu prilazi sa pijukom i požarnim aparatom, očito nezadovoljan što on okreće jagnje na tom mestu.

- Dejane, gledaj u njega - govori ženski glas muškarcu dok mu se mlađi, nezadovoljni tip približava urlajući "Jugosloven".

U jednom momentu čak mu pijukom koju nosi izbija štap kojim se branio iz ruke. I dok Balkanac na telefonu razgovara sa policijom, Švajcarac, ili odakle već bio ovaj gospodin, prilazi ražnju sa požarnim aparatom i aktivira ga.

U samo nekoliko trenutaka jagnje je prekriveno penom iz požarnog aparata, tako da su Dejan i njegovi prijatelji i porodica ostali bez ukusnog ručka.

Snimak je u kratkom roku skupio skoro 2.000 lajkova i veliki broj komentara.

Video: Degustacija pečenja: Keti i Bodža isprobavaju tri vrste pečenja pred praznike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mony Swiss

    12. maj 2022 | 15:35

    Posle 35-Godina rada U CH(inace radim kao Dipl.Fizioterapeut),napljuvana iks puta Sto sam Srpkinja...mogu samo reci..Svajcarci jedna primitivna i Rasisticka Nacija....

  • teorija zavere

    12. maj 2022 | 14:38

    Realno, ovde je Švajcarac nasilnik. Došao sa pijukom i uništio prase. Švajcarska je uređena zemlja. Ako je ovaj naš prekršio zakon zato što je okretao ražanj u svom dvorištu, onda je Švajcarac trebao da pozove policiju ili komunalce.

  • Mile

    12. maj 2022 | 16:27

    Živim u CH i reci ću par stvari, kao prvo i dole kod nas ako hoćeš da pečeš prase ili jagnje onda se to radi na prikladnom mjestu a ne ko ovaj naš ispred stambene zgrade, u CH postoji mali milion mjesta gdje možeš da pečeš ili roštiljaš, niko te ne dira a ovo stvarno nije ok pored zgrade gdje žive par porodica i svi to gledaju sa balkona, svako ko se ponaša normalno, normalno i živi gdje god to bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA