Kraljica Elizabeta ponovo nasmejana u javnosti nakon bolesti: Posmatrala ovu izložbu iz svog "rendža"

Ona se retko pojavljivala u javnosti otkako je prošlog oktobra bila hospitalizovana na jednu noć zbog bolesti koja nije precizirana, a potom su joj lekari savetovali da se odmara

  • 3
Kraljica Elizabeta izložba konja Foto: Tanjug/AP

Britanska kraljica Elizabeta Druga, koja je bila primorana da propusti tradicionalno svečano otvaranje parlamenta početkom nedelje, pojavila se danas u javnosti kako bi prisustvovala izložbi konja nedaleko od svog doma.

Elizabeta (96) propustila je ceremoniju početka rada parlamenta u utorak zbog, kako je Bakingemska palata saopštila, problema sa kretanjem, preneo je Rojters.

Ona se retko pojavljivala u javnosti otkako je prošlog oktobra bila hospitalizovana na jednu noć zbog bolesti koja nije precizirana, a potom su joj lekari savetovali da se odmara.

Od tada je obavljala dužnosti bilo na daljinu ili lično u svom domu u zamku Vindzor.

Danas se, međutim, srećno smejala sa suvozačevog mesta u svom Rendž Roveru dok je posmatrala neke od svojih konja kako se takmiče na Kraljevskom sajmu konja u Vindzoru, koji se održava u privatnom prostoru njenog zamka.

Kasnije je zauzela svoje mesto na tribinama uz aplauz publike, hodajući uz pomoć štapa.

Video: Tramp se sastao sa kraljicom, pa je usledilo neobično rukovanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA