"Imamo audiciju za ukrajinske striptizete": Klub u Las Vegasu postavio kontroverzni bilbord

Na pitanje da li je oglas neprikladan, vlasnik striptiz kluba je insistirao: "Mi stojimo uz njih, nije u pitanju ništa pogrdno prema njima"

  • 2
las vegas, ukrajina, striptiz klub Printscreen: YouTube/TPYXA

Striptiz klub u Las Vegasu podržava Ukrajince u njihovoj borbi protiv Rusije angažujući striptizete iz ratom razorene zemlje.

Mesto održavanja Litl Darlings je nedavno postavilo oglas na natpisima svog kluba koji kaže: "Sada imamo audiciju za ukrajinske striptizete".

Oglas takođe uključuje ukrajinsku zastavu i reči "Mi smo uz Ukrajinu" ispisane ispod.

Menadžer kluba, Pit Dotore, rekao je za FOKS5 da su već angažovali jednu ukrajinsku plesačicu koji je primetila oglas.

Na pitanje da li je oglas neprikladan, Dotore je insistirao: "Mi stojimo uz njih, nije u pitanju ništa pogrdno prema njima".

- Osećamo da, ako možemo da pomognemo na bilo koji način, to je najbolji način na koji to možemo da uradimo je da možda pomognemo nekome da radi - objasnio je.

Ne dele svi stavove kluba. Lokalna biznismenka Meri Grejs Iniguez pitala je FOKS5 zašto ne postoji alternativni pristup.

- Zašto nisu mogli da ponude direktorsku poziciju u Litl Darlings - zašto klub ne bi mogao da joj ponudi rukovodeću poziciju? - upitala je.

Litl Darlings je poznat po svojim privlačnim natpisima. Godine 2015, lokal je objavio oglas u kojem je pisalo "Sada na audiciji za 2015. godinu".

- Više je od toga koliko daleko možemo da idemo. To je posao. Mi ne eksploatišemo žene. Ako bilo šta, eksploatišemo muškarce - rekao je Dotore o praksi oglašavanja kluba.

(Telegraf

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boško

    15. maj 2022 | 16:35

    U pitanju su izuzetno napredne civilizacije majmuna nastanjenih na kontinent koji se zove Amerika, hipokrizija u izvornom obliku!

  • Lepko

    15. maj 2022 | 18:55

    Dear Ukrain people, is this the way of loving and respecting you ? Start thinking with your own brain!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA