Dečak (7) ukrao roditeljima automobil da bi kupio sladoled: Avantura za volanom Kije umalo kobno završila

Na snimcima koji su objavljeni, vidi se kako jedan muškarac skida košulju kako bi razbio prozor automobila koji vozi dečak, kako bi izvadio ključeve i zaustavio vozilo

  • 1
Danijel, kia, dečak koji je vozio

Printscreen/Youtube/WLWT

Sedmogodišnji dečak iz Midltauna u Ohaju je, umesto biciklom, porodičnim automobilom "kia sportage" otišao da kupi sebi sladoled. Naime, mališan je znao da frižider postoji na lokalnoj pumpi.

Maleni Danijel Vitenbah je seo za volan, uredno se vezao, a potom je krenuo da vozi u kontra-smeru bulevarom sa četiri trake i na kraju se nasadio na travnatu površinu koja razdvaja bulevar.

Ubrzo nakon toga su krenuli da zvrče telefoni hitne službe.

- Dečak vozi pogrešnim smerom. Malo dete, u crvenoj Kiji - čuje se kako govori jedan sugrađanin koji je prijavio slučaj.

Nestašni Danijel je jedva nogom dotaknuo pedale, i jedva je gledao preko kontrolne table. WLWT News piše i da je mališan pojačao radio "do daske".

Na snimcima koji su objavljeni, vidi se kako jedan muškarac skida košulju kako bi razbio prozor automobila koji vozi dečak, kako bi izvadio ključeve i zaustavio vozilo. Mališan je za to vreme upozoravao muškarca: "Stani! To je automobil moje mame".

Drugi muškarac pojurio je prema automobilu, možda pokušavajući svojim telom da zaustavi Kiju, ali dečak je skrenuo ulevo i udario u parkirani džip, čime je Danijelovo putovanje završeno.

Inače, ključevi vozila su stajala visoko na zidu u garaži, ali to nije Danijela sprečilo da ih se domogne. Podmetnuo je stolicu kako bi se popeo po ključeve i krenuo u avanturu koja srećom nije završila nikakvim povredama.

Ostaje nepoznato da li je na kraju dobio sladoled ili nije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA