"Komšija iz pakla": Godinama "teroriše" ljude u zgradi, komšiluk se zbog toga odlučio na neobičan potez

Čovek iz Singapura terorisao komšije 11 godina udarajući u zidove stanova u toku dana i noći. Incidenti zabeleženi na Tik Tok nalogu

  • 0
Galama,Buka, Dranje, ruke na ušima Foto: Shutterstock

Stanovnike stambenog kompleksa u gradu Hugang u Singapuru teroriše komšija koji već 11 godina neprekidno lupa po zidovima svog stana.

Ovaj 41-godišnji muškarac je više puta bezuspešno prijavljen policiji i Upravnom odboru za stanovanje, što je navelo njegov komšiluk na neobičan potez. Njegov prvi komšija, naime, napravio je TikTok nalog, u prevodu nazvan "komšija iz pakla", samo kako bi dokumentovao svakodnevne incidente.

Komšija iz pakla navodno živi sa svojom majkom u stambenom kompleksu i radi za vazduhoplovstvo Republike Singapur i u Aikido Shinju-Kai kao instruktor. Prema video snimcima sa TikTok-a, on redovno lupa po zidovima svog stana - i to tokom celog dana i noći. A ponekad  i šeta oko vrata stana svojih komšija ili se dere na njih kroz prozor.

@myneighbourfromhellsg Still banging. ♬ original sound - Snippetsofmylife

Na više video snimaka, vidi se kako muškarac intenzivno lupa u zidove u toku noći, kao što je 2:54 ujutru ili 7:30 ujutru, ili 20.30 uveče... Korisnik TikTok-a je spekulisao da njegov komšija iz pakla uopšte ne spava jer čitavu noć maltretira okolne stanove.

Stanari stambenog kompleksa podneli su bezbroj prijava raznim organizacijama, uključujući policiju, vlast, gradsko veće, članove parlamenta i sudove za rešavanje sporova u zajednici. Incident je čak objavljen na televiziji i u više članaka.

@myneighbourfromhellsg My neighbour really dont care. Lol ♬ original sound - Snippetsofmylife

Čovek, međutim, nastavlja da maltretira svoje komšije jer mu se izriču samo opomene.

- Nisam siguran da li vlasti poput policije mogu bilo šta da urade koliko ja znam, vaš komšija nije prekršio nijedan zakon niti je napravio prekršaj - navodi se u jednom odgovoru poslanika.

- Savetovali smo vašem komšiji da bude obazriv i da smanji nivo buke kada obavljaju svakodnevnu rutinu - navodi se u odgovoru policije.

Pored buke, nekoliko komšija je prijavilo i otrovan, oštar miris hlora koji dolazi iz stana ovog čoveka.

Prema korisniku TikTok-a, on koristi mali ventilator na radnoj površini okrenut prema njegovom stanu da bi pojačao taj užasan miris.

@myneighbourfromhellsg Reply to @myneighbourfromhellsg ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Kada su prijavili miris gradskom veću, rečeno im je da miris dolazi iz „difuzora sa uljem od mirisa eukaliptusa i mente" koji savet "ne reguliše".

Video: Krokodil im pojeo komšiju pa hteli da ga osvete: Da li su za vlast bitnije životinje ili ljudi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA