Putinova navodna ljubavnica viđena prvi put od uvođenja sankcija: Mediji pišu da je "smršala"

Kabajeva, za koju se spekuliše da ima tajnu porodicu sa liderom Kremlja, nije komentarisala sankcije niti privatan život

  • 0
Alina Kabaeva

Foto: Profimedia

Alina Kabajeva (39), za koju se godinama spekuliše da je ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, viđena je u javnosti prvi put otkako su je zapadne vlade sankcionisale zbog "bliskog odnosa" sa liderom Kremlja.

Bivša gimnastičarka i osvajačica zlatne olimpijske medalje snimljena je u Sočiju na Crnom moru u kampu za obuku sa 28 dece.

Kabajeva, za koju se spekuliše da ima tajnu porodicu sa liderom Kremlja, nije komentarisala sankcije niti privatan život.

Ruski medij Moskovsky Komsomolets komentarisao je da je Kabajeva "dosta smršala", prenosi Daily mail.

- Alina voli skupe, elegantne odevne kombinacije, koje kao čelnica Nacionalne medijske grupe može da priušti... Prilikom razgovora s decom pojavila se u belim pantalonama, bluzi dugih rukava u boji jorgovana i kardiganu iste boje. Preplanula zvezda pokrila je oči elegantnim sunčanim naočarima s belim okvirima - napisao je medij.

Mediji pišu da je ovo njeno prvo pojavljivanje u javnosti od aprila kada je snimila TV šou sa decom, a u međuvremenu su je zapadne vlade stavile na spisak osoba kojima su uvedene sankcije, zbog "bliskih odnosa sa Putinom".

- Ona navodno ima bliske lične odnose sa Putinom - rekla je Velika Britanija prilikom uvođenja sankcija. I Kanada i EU su je sankcionisale.

Spekulacije sugerišu da ona i Putin imaju decu - dva sina, rođena 2015. i 2019. godine, međutim ruska javnost nije informisana da li je njen pravi status tajna prva dama.

U prvim danima sukoba u Ukrajini kružile su glasine da se Kabajeva krije negde u Švajcarskoj ili u visokotehnološkom sibirskom "podzemnom gradskom bunkeru".

Video: Putin obilazi ranjenike: Predsednik Rusije se pojavio u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA