≫ 

Preseo im tim bilding u Švajcarskoj: Hodali po užarenom uglju, 25 kolega zadobilo opekotine

Policija je pokrenula istragu kako bi detaljinije ispitali ceo incident, a takođe su uzeli i dokaze sa lokacije, koja se nalazi na poluostrvu Au koja se nalazi južno od  Ciriha

  • 3
užaren ugalj ilustracija Foto: Pixabay

Dvadeset pet osoba leči se od opekotina koje su zadobili tokom tim bildinga u severnoj Švajcarskoj nakon što su hodali preko užarenog uglja.

Njih trinaestoro prebačeno je u bolnicu jer su zadobili teže telesne povrede, dok se ostali leče kod kuće.

Veliki broj hitnih službi, uključujući deset vozila hitne pomoći, došlo je juče na ovaj privatni događaj nešto posle 18 sati.

Policaja je kasnije saznala da je grupa ljudi prelazila preko nekoliko metara dugog sloja užarenog uglja i da su ubrzo nakon toga osetili bol, piše BBC.

Još nije jasno da li je bilo problema sa postavljanjem uglja ili s tim kako je grupa prelazila preko njih.

Policija je pokrenula istragu kako bi detaljinije ispitali ceo incident, a takođe su uzeli i dokaze sa lokacije, koja se nalazi na poluostrvu Au koja se nalazi južno od  Ciriha.

Hodanje preko vrelog uglja, često je poznato i kao hodanje po vatri, ponekad se koristi kao vid zabave na tim bildinzima i dobrotvornim događajima.

Uključuje boso hodanje preko staze od užarene žeravice ili uglja.

Ova tehnika se takođe koristi u mnogim delovima sveta kao deo obreda ili nekog vida testiranja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Anja

    16. jun 2022 | 01:08

    Team building treba zakonom zabraniti i kaznjavati poslodavce za organizovanje istih i nametanje obaveze zaposlenima da se 'druze' van radnog vremena kao obavezu.

  • DDF

    16. jun 2022 | 00:12

    Trebali su zadnjicom da predju preko vatre

  • Aaaauuuuu

    16. jun 2022 | 04:40

    Da u Svajcarkoj Zivi 128 razlicitih naroda to su 128 razlicitih kultura tako da im svako po nesto donese a oni su radoznali i zele sve da probaju na zalost ovog puta su Lose prosli al su ipak nesto naucili. Poluostrvo AU je 30 km od Ciriha .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA