≫ 

Žena iz Meksika nosi 13 beba, već ima šestoro dece: "Da, dobro ste čuli"

U julu 2017 godine dobili su prvo dete Entonija, u maju 2020. dobili su bliznakinje Paolu Mariu i Dafne, dok su trojke došle godinu dana kasnije, a roditelji su ih nazvali Ketrin, Alondra i Himena. Ovo znači da par sada ima šestoro dece, dok će uskoro dobiti još 13

  • 0
Trudnica trudnoća stomak Foto: Shutterstock

Šokirani vatrogasac iz Meksika pozvao je Hitnu pomoć nakon što je otkrio da je njegova žena trudna i da nosi neverovatnih 13 beba.

Vatrogasac Antonio Sorijano je već otac blizanaca i trojki, a sa ženom i decom živi u gradu na istoku Meksika.

Sada bi njegova supruga Marisa Ernandez Mendez navodno trebalo da rodi još 13 beba.

Lokalni odbornik Gerardo Gerero uputio je apel za pomoć porodici kako bi se izborila sa onim što ih je snašlo.

- Sve pozivam na solidarnost, pre svega bih voleo da se pridružite donacijama kako bi se pokrili troškovi ove porodice. On je izvanredan vatrogasac sa 14 godina radnog staža, ali uprkos tome njegova plata neće biti dovoljna da pokrije troškove za 19 dece - rekao je Gerero.

U julu 2017 godine dobili su prvo dete Entonija, u maju 2020. dobili su bliznakinje Paolu Mariu i Dafne, dok su trojke došle godinu dana kasnije, a roditelji su ih nazvali Ketrin, Alondra i Himena. Ovo znači da par sada ima šestoro dece, dok će uskoro dobiti još 13, piše Mirror.

- Da, 13, dobro ste čuli - rekao je on.

On je takođe rekao da će pomoći vatrogascu i njegovoj supruzi, koja bi trebalo da se porodi u Toluki pod posebnim uslovima. Iako je trudnoća rizična, lekari su im rekli da svih 13 beba dobro napreduju.

Gerero je rekao da je ovo jako redak slučaj, a zatim je pozvao premijera da omogući porodici da uopšte ne razmišlja o finansijskim problemima. Vlasti se još uvek nisu oglasile ovim povodom tako da ostaje nejasno da li će im pomoći u ovom zahtevu.

Video: Trauma za ceo život: Marija ostala bez bebe lekarskom greškom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA