≫ 

Napravila ćerci kućicu iz bajke: Unutra je TV i mini frižider pun slatkiša

Ona je video-snimak postavila na svom profilu na društvenoj mreži TikTok i privukla veliku pažnju

  • 0

Većina roditelja želi najbolje za svoju decu, vole da im ugađaju i da mališani budu srećni i zadovoljni. Jedna mama otišla je korak više, pa je za svoju ćerku napravila kućicu dostojnu prave princeze.

U stilu "Frozen" crtanog filma, kućica je napravljena tako da je puna luksuznih svtari, od plazma televizora do mini frižidera, koji je pun ukusnih poslastica. U kućici su i dve stoličice, pa se može reći da malena zaista živi svoj san.

Ona je video-snimak postavila na svom profilu na društvenoj mreži TikTok i privukla veliku pažnju. Kako i sama Sijera kaže, njena ćerka je razmažena, ali ona tu ne vidi nikakav problem.

Ona je konstrukciju kućice kupila gotovu, ali je u potpunosti sama opremila.

Ovo inače nije jedina stvar koja pokazuje da Sijerina ćerka živi kao princeza, budući da i u svojoj sobi ima trampolinu, tobogan, ljuljašku i na stotine igračaka.

Ipak, mišljenja o luksuzu koji njena ćerka uživa izaziva različita mišljenja i stavove, dok su neki odušveljeni, pojedinci kažu da je njeno dete previše razmaženo.

- Možda sada sve ima, ali to će onda očekivati čitavog život, to i nije dobro za nju - napisala je jedna žena.

- Vaše dete je suviše razmaženo, gospođo - napisala je druga.

- Ovo je odlična ideja. Dok se dete zanima u svojoj sobi, ti možeš da obavljaš neke druge stvari - napisala je jedna mama, koja je stala u Sijerinu odbranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA