Svi skakućemo kao on kad dođe petak: Da li je Roden najsrećnije mladučne na svetu?

Osećaj sreće koji svi želimo uvek da ostimo a posebno pred početak vikenda podarilo nam je neodoljivo mladunče antilope

  • 0

Zoološki vrt u Nešvilu objavio je da je njegovo sedmonedeljno muško mladunče antilope iz porodite bontebok uživa u staništu mešovitih vrsta Afričkog polja. Tele, nazvano Roden, rođeno je 6. juna i živi van izložbe sa svojom mamom Ekler, kažu u zoološkom vrtu u Nešvilu.

Zoološki vrt sada ima četiri bonteboka na brizi, uključujući i novo tele, navodi se u saopštenju. Video koji su objavili prikazuje Rodena kako skače i skače oko svog novog doma u stilu najsrećnijeg mladunčeta na svetu.

Vodeći čuvar u zoološkom vrtu u Nashvilleu Nikol Edmunds rekla je: „Ekler se porodila prirodnim putem bez pomoći i odlično se snalazi kao majka koja prvi put brine o svom teletu."

Dokaz za ovu trvdnju svakako je prelepi video sa početka teksta koji u svima nama budi onaj najlešpi osećaj čiste sreće koju samo deca mogu da podare. Srećan petak svima koji slave i želimo vam najlepši vikend koji predstoji.

Video: Majka i mladunče kita snimljeni kako se maze: Kada vole ogromni sisari okean postaje more ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA