≫ 

Dostavljač pice uleteo u kuću i spasio 5 mališana iz požara: Video vatru, nijednog trenutka nije oklevao

Kada je spasio 4 mališana, rekli su mu da je jedan dečak i dalje u kući, a Nik se istog trena vratio unutra i sa dečakom u rukama iskočio kroz prozor

  • 1

Muškarac iz Indijane povređen je prošle nedelje nakon što je spasio petoro dece iz požara, koji je izbio u njihovoj kući.

Nikolas, poznatiji kao Nik (25), dostavljač pice iz Lafajeta, nagutao se dima i ima posekotinu na ruci nakon što je iskočio kroz prozor na drugom spratu zapaljene kuće sa šestogodišnjakom tokom spasavanja u ponedeljak, navodi se u saopštenju LPD. Dete je, čudom, uglavnom nepovređeno.

Nik se prisetio kako je video nadležne da ulaze u kuću na zadnja vrata nakon što je prolazio tuda oko ponoći, i primetio je dim. Njegovo vikanje probudilo je četvoro dece, od jedne do 18 goduina, koja su spavala na spratu, pre nego što im je pomogao da izađu napolje.

Međutim, deca su mu rekla da je dečak (6) možda i dalje unutra, a on je bez oklevanja opet otrčao u kuću i vratio se na sprat. Kada tamo nije nikoga pronašao, počeo je da traga za izlazom pre nego što je čuo plač koji je dopirao iz prizemlja.

Obmotao je svoju majicu oko usta i nosa i krenuo kroz obka dima niz stepenice kako bi pronašao dete. Kako nije mogao da pronađe vrata, vratio se sa detetom na sprat, a onda razbio prozor i sa dečakom u rukama skočio kroz njega.

Na snimku koji je objavila policija, vidi se kako Nik nosi dete iz kuće u plamenu i predaje ga spasiocima.

Nik je na kraju helikopterom prebačen u bolnicu, gde je bio na lečenju do srede, kada je pušten kući.

Pokrenuta je i kampanja na GoFundMe kako bi se skupio novac za medicinske račune.

Video: Mladenovčanin spasao turistu na Malti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA