Ženu šokiralo ponašanje zemljaka na plaži u Grčkoj: "Sramota me što sam iz Srbije"

Objava Srpkinje izazvala je mnogo reakcija, a pojedini su rekli da scena kojoj je prisustvovala nije najgora

  • 9
Plaža Sarakiniko, Parga, Grčka Foto: Printskrin/Youtube/time4Adventure

Iskustvo jedne Srpkinje s letovanja u Grčkoj izazvalo je lavinu reakcija, nakon što je u jednoj Facebook grupi prepričala scenu kojoj je prisustvovala na plaži.

- Danas sam prisustvovala neverovatnoj sceni. Na plaži deda, baba, mlada mama i devojčica od četiri, pet godina. Pričaju srpski. Plivam, a u jednom trenutku devojčica kaže da joj se kaki. Deda odmah kopa rupu lopaticom u sitnom šljunku tik uz more koje zapljuskuju talasi i kaže: "Evo, kaki ovde, u rupu". Devojčica proba, ali ne može od talasa koji joj smetaju", prepričala je događaj.

Onda na scenu stupa majka koja sedi na plaži desetak metara dalje.

"I ona je iskopala rezervnu rupu. Zove dete, devojčica odlazi do nje, sedne na rupu i posle nekoliko trenutaka ustane s blaženim osmehom. Završila posao. Mama, mrtva hladna, zakopava dokazni materijal. Nonšalantno pali cigaretu, stavlja naočare, a pogled joj se gubi u daljinu. Sačuvaj Bože i sakloni. Sramota me što sam iz Srbije. Toliko - navodi žena u postu, prenose mediji.

Njena objava izazvala je mnogo reakcija koje su se neprestano nizale u komentarima ispod objave.

- Viđala sam ovakve stvari više puta. Viđala sam i pijane klince da to rade na plaži posle noćnog provoda (od tada ne ležim na pesku). Na jednoj plaži u Sartiju vlasnik kafića pusti pse da vrše nuždu po plaži….Opušteno i on legne na pesak - napisala je jedna članica grupe.

- To što su napravili je nekulturno, ali nikad ne bih rekla da me je zbog toga sramota što sam iz Srbije. Nekultura nema naciju, svako je individua za sebe - dodala je druga.

- Evo ja sam u Bugarskoj i mogu vam reći da smo u blagom šoku ponašanja dece Engleza, Bugara… dok roditelji sve to podržavaju i bodre. Neću iznositi detalje jer to nije u mom stilu, a ni razlog komentara. Tako da, prestanite više! Nekulturnih i primitivnih ljudi ima svugde. Moje lično mišljenje kad sve sažmem i oduzmem je da se u gostima ponašamo tako da mogu samo gledati i učiti od nas. Nažalost, to ih ne zanima - napisala je još jedna osoba.

- Ta je još i dobra. U Nei Poriju pre nekoliko dana, tata je stavio dete da kaki u more. Baš sam bila besna... koja nekultura - napisala je jedna žena.

Da li ste vi prisustvovali nekad ovakvoj ili sličnoj sceni? Pišite nam u komentarima.

(Telegeraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mihailović

    26. jul 2022 | 09:48

    Ima i kad su klali Srbe na plaži, više hiljada i sada dolaze na to mesto da se sunčaju, ima dosta i Srba, Pag...

  • Pablo

    26. jul 2022 | 11:34

    A gospodji ne smetaju pijani Englezi po plazama i ulicama!!!

  • Gispodjetino

    26. jul 2022 | 10:52

    Trebala si iskopati to i odneti 3 kilometra od plaže,da pokazeš primitivcima kulturu i lepo ponašanje 😜😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA