≫ 

Nije vest da je pas ugrizao čoveka već da je čovek ugrizao psa: Dvogodišnjakinja je to uradila sa zmijom

U jednom trenutku do devojčice koja se igrala u dvorištu je došla zmija, a dete je htelo da se poigra s njom

  • 5
Devojčica ujela zmiju Foto-ilustracija: Shutterstock

Dvogodišnjakinja u Bingolu u Turskoj uspela je sopstvenim zubima da ubiije zmiju koja ju je ugrizla dok se igrala u vrtu porodične kuće. Komšije su pronašle devojčicu i ubijenu zmiju od pola metra, pružile su joj prvu pomoć, a nakon dolaska hitne prevezena je u bolnicu. S druge strane, zmiji nije bilo spasa, piše Jutarnji list.

Mehmet Erdžan, otac devojčice, bio je na poslu kada je njegovu ćerku 10. avgusta ugrizla zmija. Bio je to za njih uobičajeni dan, devojčica se igrala u dvorištu za koje su njeni roditelji smatrali da je bezbedno. U jednom trenutku do nje je došla zmija, a dete je u neznanju htelo da se poigra s njom. Zmija ju je nedugo nakon toga ugrizla, ali devojčica je pokazala svoju hrabrost i ugrizla je.

Ugriz devojčice bio je smrtonosan za zmiju.

- Alah ju je zaštitio, stvarno! Naše komšije su mi rekle da je zmija bila u ruci mog deteta. Igrala se s njom, a nakon što ju je zmija ugrizla moja devojčica je uzvratila ugrizom. Njen ugriz bila je povratna reakcija na ono što je proživela - rekao je otac.

Devojčici su u pomoć, čim su shvatili šta se dogodilo, priskočile komšije, ukazale su joj prvu pomoć, a nakon toga je hospitalizovana u dečjoj bolnici zbog daljeg lečenja.

Video: Ogromna zmija gmiže po radnji, niko je ne ferma ni dva posto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Febo

    16. avgust 2022 | 18:49

    Stvarno je Bog sacuvao

  • Hrabro

    16. avgust 2022 | 18:56

    Vrh.... Bravooo, devojko...

  • SVM

    16. avgust 2022 | 23:42

    E,to je taj životinjski instinkt kod čoveka.Nagon za preživljavanjem. Ranjena životinja liže svoju ranu,čisti je i ublažava bol pljuvačkom. Jeste li primetili kada se opečete,prvo što uradite,liznete opekotinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA