Poljubac i gest naklonosti između Alberta od Monaka i najtužnije princeze: Ponovo razmenjivali nežnosti javno

Ovog ponedeljka, princeza je postala predsednica Društva za zaštitu životinja Monaka

  • 0
Princ Albert i Princeza Šarlin od Monaka Monako Prince Albert II and Princess Charlene of Monaco Foto: Profimedia/SplashNews.com

Šarlin, princeza Monaka, ovog ponedeljka popodne se pojavila sa svojim suprugom, princom Albertom, što je dodatno ućutkalo glasine o krizi u braku koje se uglavnom nadvijaju nad ovim parom, jer su oni ovom prilikom, javno, bili izuzetno prisni.

Monaški princ nije oklevao da svoju ženu nežno poljubi u slepoočnicu, koja ga je dočekala oduševljeno, sklopljenih ruku i ocrtavajući stidljiv, ali prirodan osmeh. Na drugoj slici mogu se videti kako zajedno poziraju ruku pod ruku, a princ Albert izgleda veoma nasmejano i zadovoljno.

Najgori meseci u životu princeze Šarlin sada su iza nje. Ona se u martu vratila kući nakon što je bila smeštena u psihijatrijkoj ustanovi, a izjavila je tada da je "mirnija", ali da je "još uvek osetljivog zdravlja". U tom periodu se klonila pažnje javnosti.

Ovog ponedeljka, princeza je postala predsednica Društva za zaštitu životinja Monaka (Society for the Protection of Animals - SPA). Zvanično je to u ponedeljak ujutru saopštio njen suprug, princ Albert, a popodne su oboje položili prvi kamen u novo utočište ovog društva, koja će se nalaziti u gradu Pej.

Biće to posao koji će biti završen do kraja 2023. godine i gde će životinje koje su u opasnosti imati bolje uslove za zbrinjavanje. Pre princeze Šarlin, ovu funkciju predsednika SPA Monaka imala je princeza Antoaneta, starija sestra princa Renije.

Šarlin, koja se udala za vladara Monaka princa Alberta 2011. godine tokom raskošne ceremonije, vratila se u zemlju novembru prošle godine nakon što je veći deo godine provela u svojoj domovini, Južnoj Africi.

U stvari, tokom vremena koje je Šarlin provela u Južnoj Africi zbog bolesti koja ju je udaljila od muža i dece, blizanaca Žaka i Gabrijele, bilo je mnogo spekulacija o njihovoj pravoj vezi. Nakon povratka u Kneževinu Monako, primljena je na kliniku u Švajcarskoj na još nekoliko meseci i proširile su se glasine.

Međutim, tokom ove 2022. godine princeza se, malo po malo, vraćala u javni život i čini se da njihova veza trenutno prolazi kroz dobar period.

Video: U Kensingtonu će živeti sećanje na nju: Prinčevi Vilijam i Hari otkrili statuu princeze Dajane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA