"Nepatriotski" rakuni upadali u kuću političara, jedan izvršio veliku nuždu na zastavu Amerike

Prvi incident dogodio se kada je ostavio odškrinuta vrata za svoju mačku, drugi je bio kada je postavio vrata za mačke, a treći je uključivao rakune koji su žvakali paravan kako bi dobili pristup

  • 3
Rakun Njujorku Printskrin: Upi.com

Okružni službenik u Njujorku rekao je da su njegovu kuću više puta napadali rakuni, a jedna od "nepatriotskih" životinja je izvršila veliku nuždu na zastavu Amerike.

Sem Fajn, zastupnik regiona Albani koji predstavlja 6. region, rekao je da su rakuni napali njegovu kuću u južnom kraju Albanija u tri navrata u poslednjih nekoliko nedelja.

Fajn je rekao da se prvi incident dogodio kada je ostavio odškrinuta vrata za svoju mačku, drugi je bio kada je postavio vrata za mačke, a treći je uključivao rakune koji su žvakali paravan kako bi dobili pristup.

On je rekao da se poslednji incident dogodio dok je bio u poseti jezeru Džordž za vikend i primio poziv od svojih suseda o misterioznim zvukovima koji dolaze iz njegovog stana.

- Imam kameru pa sam se nakačio i video da imam rakuna u kući - rekao je Fajn za WNYT/WHEC.

Prema njegovim rečima, stalni posetioci su ukrali hranu, vršljali po njegovim stvarima i za sobom ostavili nered.

- Primetio sam da su ušli u ormarić u kojem je bila presavijena američka zastava i izvršili veliku nuždu na nju - rekao je Fajn, prenosi Upi.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA