Mislio da je izgubio retku kokošku od 5.000 evra: Mesec dana kasnije se pojavila, podigao ju je i šokirao se

On je smatrao da mu je neka grabljivica odnela i pojela koku. Međutim, posle nešto manje od mesec dana njegova kokoška se pojavila u dvorištu, ali iznenađenje je tek sledilo

  • 8

Farmer iz gradića Monpelje, u državi Virdžinija, u SAD, mislio je da je ostao bez skupocene kokoške koja pripada retkoj vrsti naziva Ajam Cemani (crna kokoška) iz Indonezije. čija je inače vrednost nekoliko hiljada evra po jedinki.

On je smatrao da mu je neka grabljivica odnela i pojela koku. Međutim, posle nešto manje od mesec dana njegova kokoška se pojavila u dvorištu, ali iznenađenje je tek sledilo.

Nije se vratila sama, već je sa sobom dovela i piliće. Prema rečima ovog farmera, on nije znao uopšte da je ona počela da leži jaja, a kamoli da je nalegla ceo nasad.

U trenutku kada joj je prišao, shvatio je da ima piliće i najpre je pomislio da ih ima samo dva. Međutim, onda su iz njenog perja počeli da ispadaju i ostali. Ukupno je izglegla čak 13 pilića.

On je sve to snimio, a snimak možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Crne kokoške najskuplje na tržištu: Cena im dostiže čak do 5.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ayam cemani

    18. septembar 2022 | 15:59

    Ayam cemani kokoska kosta 30€ a ne 5000€ Za 5000€ mozes kupiti 4 krave i jednog bika.

  • Koka

    18. septembar 2022 | 15:10

    Ja bi da kupim, desetak komada.

  • I beee

    18. septembar 2022 | 17:05

    I bre izgubis koku id 5 somića i nađes je a ispod nje jos 65 somića!?Oma je daj u kokosinjac samo s petlovi ima kuću ti zaradi za 10 dana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA