≫ 

Reporter se požalio kralju Čarlsu da ga je čekao 15 sati, njegov odgovor sve nasmejao

"Njegov smisao za humor je neverovatan", samo je jedan od brojnih komentara

  • 3
Britanski princ a sada kralj Čarls Foto: Jane Barlow-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Internetom se deli snimak koji je nastao ispred Bakingemske palate tokom dolaska hiljada ljudi kako bi odali počast preminuloj kraljici Elizabeti Drugoj.

Na snimku se čuje glas jednog od reportera koji je rekao kralju Čarlsu III. da ga je čekao 15 sati da dođe ispred palate.

- Oh, nije trebalo - odgovorio mu je Čarls hladno i onda se nasmejao. Video se brzo proširio internetom i ima gotovo dva miliona pregleda.

@kateandcambridges The answer of King Charles to this reporter of Wales On Line.... source: @johmrjones #Kingcharles #kingcharlesiii #charlesofengland #kingofengland #queencamilla #queenconsort #britishroyals #windsorfamily #Buckinghampalace #royals #royalnews #englishroyals ♬ sonido original - kateprincessofwales

"Njegov smisao za humor je neverovatan", "Nije ga moglo biti manje briga", "Mogao je barem reći da mu je žao i da ceni što je toliko čekao", "Ma on se samo šalio", "Trebalo je da mu zahvali", "Biće jako duhovit kralj", neki su od komentara.

Podsećamo, sahrana kraljice Elizabete II biće održana sutra, 19. septembra.

Video: IN MEMORIAM: Život i karijera kraljice Elizabete II

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marko arbitar

    19. septembar 2022 | 01:03

    Pa on je čekao 73godina pa se ne žali :) Crnjak

  • Nn

    19. septembar 2022 | 08:24

    Nije on ni za šta a kamoli za kralja.. Jedino Hari vredi iz tu porodicu. Sve ostalo ispod ispod proseka za za ulogu Kralja

  • !

    19. septembar 2022 | 10:09

    Auu koji arogantni skot sta je tu smesno i duhovito

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA