≫ 

Dr Milošević u emisiji pričao o intimnom problemu jednog para, svi ostali u čudu: "Ništa tu ne bih smanjivala"

Dr Milošević je ispričao kako par nije mogao da ima "normalni seksualni užitak" zbog veličine penisa mladića

  • 0
aleksandar milošević seksolog Printskrin: Youtube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Urolog dr Aleksandar Milošević šokirao je mnoge nakon što je otkrio neobičnu priču jednog mladog para i intimni problem sa kojim su se susreli u krevetu.

Postoje određeni seksualni problemi u Srbiji o kojima se vrlo malo priča, pa samim tim i zna. A urolog dr Aleksandar Milošević, gostujući na K1 televiziji, otkrio je upravo jedan takav primer jednog mladog para koji je voditeljku, ali i sve gledaoce, ostavio u blagom šoku. Evo o čemu je reč.

- Pre četiri, pet meseci dolazi momak koji ima relativno veliki penis - 17, 18 centimetara, a devojka je normalno građena. Oni se vole - započeo je doktor priču o problemu sa kojim se susreo jedan par, a zatim dodao da je najveći problem kod njih bio taj što nisu mogli da imaju normalni seksualni užitak, pre svega jer mladić zbog svoje prevelike dužine nije mogao da doživi ejakulaciju, dok je devojka imala bolne reakcije.

Voditeljka Jovana Joksimović, ostala je u blagom čudu, te se zapitala da li ljudi zaista dolaze zbog toga na savetovanje. Nakon doktorovog potvrdnog odgovora, jedino što je mogla da zaključi jeste da smo mi "debelo kao društvo napredovali", kako je i sama rekla.

Doktor Milošević napomenuo je da parovi tokom pregleda prolaze kroz detaljnu psihijatrijsku procenu pa dodao: "Ubeđujemo njega: Nađi drugu, čak i pogrešno radimo".

Međutim par je ostao dosledan svojoj ljubavi, a momak nije pristao na ovaj pogrešan, ali za njega koristan savet, a jedino što je preostalo jeste "hiruško smanjenje penisa". Za kraj, voditeljka je izjavila kako ovako nešto nije nikada čula u životu, dok je gošća doktorka Gordana Nikić, psihoterapeut, istakla: "Ja tu ne bih smanjivala ništa".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA