U sekundi se okrenuo i zaleteo prema njoj: Bizon napao ženu i probo je rogovima

Rebeka Klark je avanturistkinja i veliki obožavatelj životinja, posebno bizona, čije snimke iz "Keprok Kenjons" nacionalnog parka u Teksasu, često objavljuje na svom TikToku

  • 0

Bizoni izdaleka ili preko televizora deluju kao umiljata stvorenja, ne previše zainteresovana za dešavanja oko sebe, ali u stvari mogu biti i te kako opasni i nepredvidivi.

To je osetila na svojoj koži jedna nesrećna žena koja se previše približila jednom bizonu tokom šetnje nacionalnim parkom u Teksasu.

Rebeka Klark je avanturistkinja i veliki obožavatelj životinja, posebno bizona, čije snimke iz "Keprok Kenjons" nacionalnog parka u Teksasu, često objavljuje na svom TikToku.

Međutim, ovog puta nije poslušala sopstveni savet, a to je da se ne približi previše ovoj opasnoj životinji.

Iako je mislila da je na bezbednoj udaljenosti i bizon je delovao nezainteresovano za nju, u sekundi se sve promenilo. Samo se okrenuo i krenuo u trku ka njoj. Ona je pokušala da se skloni, ali to nije bilo moguće.

Snimak ne pokazuje momenat koji se desio kad joj je bizon prišao već jako blizu, ali je ona posvedočila:

- Udario me je u leđa, ubo me rogovima i bacio u žbun gde sam ležala 50 minuta dok nije stigla pomoć - objasnila je ova gospođa.

Signal za telefon je bio slab, ali je uspela da kontaktira prijatelje i porodicu. Na kraju je stigla pomoć i ona je prebačena u bolnicu na lečenje.

Osim "rupe na leđima i puno ogrebotina i uboda od trnja", Klark kaže da je dobro.

Video: Bizon se zaleteo iz sve snage na vozilo prepuno ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA