≫ 

Putnica bila stisnuta na letu među dvoje "elegantno popunjenih". Kompanija: Putnika ima u svim oblicima

- Ono što mi se desilo je protivno pravilima Amerikan erlajnza o gojaznim putnicima. Želela bih odštetu, molim - napisala je Sidni Votson posle leta

  • 0
avion, putnici Pixabay.com

Putnica na letu "Amerikan erlajnza" traži od te avio-kompanije reparaciju nakon što je provela tri sata između dva gojazna putnika.

Australijsko-američka konzervativna politička komentatorka Sidni Votson kaže da stoji pri svemu što je napisala na društvenim mrežama tokom tročasovnog leta 11. oktobra, prenosi Dejli mejl.

- Ovo apsolutno nije prihvatljivo. Ukoliko debeli ljudi žele da budu debeli, u redu. Ali je potpuno druga situacija ako sam zarobljena između vas sa vašim rukama koje me pritiskaju tri sata. Znači, od mene se očekuje da zauzmem četvrtinu svog sedišta - navela je Votsonova na Tviteru tokom leta.

- Ono što mi se desilo je protivno pravilima Amerikan erlajnza o gojaznim putnicima. Želela bih odštetu, molim - napisala je posle leta.

Avio-kompanija, međutim, čini se da nema pravila što se tiče težine svojih putnika.

- Naši putnici dolaze u svim oblicima i veličinama. Žalimo što vam je bilo neudobno tokom leta - istakli su iz kompanije, prenosi RTS.

- Ovo je zaista njihov odgovor nakon što sam bila u sendviču između dva gojazna ljudska bića - odgovorila je ona.

Sa druge strane, "Sautvest erlajnz", konkurent „Amerikan erlajnzu“, ima pravilnik o „veličini putnika i dodatnim sedištima“ u kom se navodi da „mušterije koje zauzmu neki deo susednog sedišta su dužne da doplate za dodatna sedišta“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA