≫ 

Takmičarka kviza na RTS "ispravljala" voditeljku: "Nek' ste mi rekli"

Voditeljka je u toku razgovora sa takmičarkom koja se zove Aleksandra odlučila da se našali na račun akcentovanja njenog imena, pa je upitala kako se pravilno izgovara njeno ime

  • 5
Kristina Radenković Prinstcreen/RTS

Voditeljka emisije "Stigni me ako znaš", Kristina Radenković doživela je da je takmičarka ispravlja tokom kviza, a voditeljka se na kraju i zahvalila.

Kristina Radenković se nedavno našla na meti kritika jer je ispravljala takmičara prilikom izgovora reči "kontinent", a zatim su je prozivali na mrežama jer je ona na Izboru za pesmu Evrovizije pogrešno akcentovala jednu reč.

Sada je ponovo "zvezda društvenih mreža", pošto je dobila neočekivani odgovor od takmičarke kviza "Stigni me ako znaš".

Naime, voditeljka je u toku razgovora sa takmičarkom koja se zove Aleksandra odlučila da se našali na račun akcentovanja njenog imena, pa je upitala kako se pravilno izgovara njeno ime. Takmičarka je na to odgovorila sledeće:

- Pravilno je reći Aleksandra, pošto su mi roditelji dali takvo ime, ali možemo da korigujemo 'komunikološkinja', u 'kounikologistu", jer se izvodi od imenice 'komunikolog', a ne od prideva, pa kad smo već na RTS-u, hajde malo da naučimo nešto - rekla je učesnica.

Katarini Radenković nije ostalo ništa drugo nego da se sa osmehom zahvali takmičarki: "Hvala Vam Aleksandra, neka ste mi rekli".

Video: Ćerka Kristine Radneković mislila da joj je majka druga voditeljka kviza Slagalica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boju

    24. oktobar 2022 | 10:56

    Treba neko da je spusti na zemlju.. Bravo Aleksandra

  • Bata

    24. oktobar 2022 | 12:44

    Treba da promeni prezime u Tupenjković ili Davenjković, a RTS konačno treba da promeni ovu umišljenu voditeljku.

  • CC

    24. oktobar 2022 | 12:17

    Jeste više dosadna sa svojim naglaskom Novosadskim,pobogu.Ipak je na državnoj televiziji i trebalo bi tako i da priča.Mislim nemam ništa protiv Novosadjana niti bilo koga.Ali ona je malo više preterala.Gledao sam kviz i takmičarka je sve upravu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA