≫ 

Trampov sin ismevao muža Nensi Pelosi uz fotku gaća i čekića: "Nabavio sam svoj kostim za Noć veštica"

Osamdesetdvogodišnjeg Pola Pelosija je u petak napao čovek koji je upao u njegov dom i teško ga povredio čekićem, navodno vičući: "Gde je Nensi?

  • 0
Donald Tramp Junior, Donald Tramp Mlađi Foto: Printscreen/Youtube/ ABC News

Sin Donalda Trampa izazvao je lavinu kritika na društvenim mrežama nakon što je na društvenim mrežama podelio nečiji izbor kostima za Noć veštica, gaće i čekić, neumesno aludirajući na brutalni napad na Pola Pelosija, supruga predsedavajuće Kongresa SAD, Nensi Pelosi.

Osamdesetdvogodišnjeg Pola Pelosija je u petak napao čovek koji je upao u njegov dom i teško ga povredio čekićem, navodno vičući: "Gde je Nensi?"

Paul Pol Nensi Pelosi Foto: Tanjug/AP

Pol Pelosi se trenutno oporavlja u bolnici nakon operacije zbog frakture lobanje.

Donald Tramp Mlađi odlučio je da podrži neumesnu šalu na njegov račun, hvaleći na svojim nalozima na društvenim mrežama nečiji izbor kostima za Noć veštica koji je išao uz poruku: „Nabavio sam svoj kostim Pola Pelosija za Noć veštica.“

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

- Internet je nepobediv - napisao je Tramp Mlađi hvaleći ideju za kostim.

Za svoju ideju dobio je ogromnu podršku svojih pratilaca, ali isto tako i lavinu kritika u kojima se ističe da je neumesno da se na takav način šali sa brutalnim napadom i nanošenjem teških telesnih povreda.

Advokat i bivši marinac Ron Filipkovski kratko je napisao uz priloženu fotografiju Trampovog tvita: „Republikanska partija 2022“, a njegov tvit prikupio je više od 30.000 lajkova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA