Obavljate nuždu na šolji, a oko vas plivaju ribice: Najneobičniji toalet koji ste videli u kafiću

Jako je bitno što akvarijum nije providan iz unutrašnjosti kafića, pa ostali ne mogu da vas vide dok "obavljate posao"

  • 0

Do sada smo viđali brojne kreacije dizajnera enterijera i pejzažnih arhetakata, a neka od tih njihovih "neobičnih" rešenja koja privlače pažnju javnosti su i u kupatilima i toaletima.

Međutim, sada po prvi put šira svetska javnost može da vidi i zamisli, a neki i da možda isprobaju na licu mesta prvi toalet koji je smešten usred akvarijuma sa zlatnim ribicama ili je ograđen na taj način.

Ovaj neobični nužnik se ne nalazi u nekoj privatnoj vili, već u kafiću po imenu "Šaran kafe", u gradu Čian Mai, na severu Tajlanda. Ime je kafić dobio upravo po različitim vrstama ukrasnih tropskih šarana koji plivaju u akvarijumu.

Staklena struktura je postavljena sa svetlima, pumpicom za kiseonik i vodenim biljkama, dajući neverovatan osećaj onome ko "obavlja radnju" na šolji.

- Kada sam otvorila vrata toaleta, pronašla sam prelepu ribu iza stakla. Kada sedite, sve su oči uprte - iznela je svoje utiske jedna od gošći kafića.

Kako izgleda ovaj toalet okružen akvarijumom možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Legenda o Čudovištancetu: Niko ga nije hteo pa je ova akvarijumska ribica izgubila boju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA