Slavonci dobili 225.000 evra na džekpotu, za sve imaju samo jednu poruku: "Dan pre me zasvrbeo levi dlan"

Do sada smo sve u životu zaradili našim rukama i nikada ne očekujemo da će nam nešto pasti s neba. Ali, ovo smatramo svojevrsnom nagradom, rekao je srećni penzioner iz Slavonskog broda

  • 0
loto listic Foto: Tanjug/AP

Par iz Slavonskog Broda stigao je početkom nedelje na blagajnu Hrvatske lutrije kako bi preuzeo dobitak petice od 1.707.118,43 kuna (oko 225.000 evra) osvojen u igri Eurojackpot, prenosi Index.

"Moram platiti noćenje ako ćeš nastaviti toliko da pričaš", rekao je muškarac, koji je zaslužan za dobitak, svojoj supruzi.

"Rekao mi je da sam gatara"

"Da mene nije svrbeo levi dlan, mi danas ne bi bili ovde. Nismo sujeverni, ali dan pre nego je suprug otišao da uplati za novo kolo, a usput i proveriti ima li štogod na starom listiću, rekla sam mu da me baš zasvrbeo levi dlan. Nisam mislila niti se nadala dobitku, ali rekla sam mu da ne zaboravi da uplati novi listić. Kad se vratio, na vratima je samo izustio - gataro jedna", rekla je supruga.

Oboje su penzioneri i igraju isključivo iz zabave i nisu se nadali dobitku.

"Do sada smo sve u životu zaradili našim rukama i nikada ne očekujemo da će nam nešto pasti s neba. Ali, ovo smatramo svojevrsnom nagradom - ceo život smo pomagali drugima jer što meni znači imati, kad ih toliko puno nema", rekao je suprug, koji, kaže, ostavlja anonimne donacije domovima za decu i drugim institucijama.

Uvek igrali iste brojeve

"Stavim nešto u kovertu i gurnem pod vrata, ne moraju znati od koga je. Bitno je da je od srca", otkrio je. Dobitne brojeve odabrao je jednom i kaže da ih više ne menja.

"Evo, pogledajte", pružio je listić i lične karte. "To su naši brojevi i njih ne menjam, a uvek odigram jednu kombinaciju i pretplatu na dva kola", rekao je.

A imali su i poruku za buduće igrače: "Sreća je biti zdrav i imati dobre ljude oko sebe, to je jedino važno."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA