≫ 

Rus kupio srpski broj, neko mu uporno piše: "Kičma i kuk ne popuštaju". Usledile su još smešnije poruke

Rus prevodi odgovore na srpski, ali džaba, čovek ne može da se odbrani od poruka i poziva

  • 6
Rus prepiska Foto-ilustracija: Shutterstock, Privatna arhiva

Jedan ruski državljanin koji se preselio u Srbiju, doživeo je neobično iskustvo kada je na trafici kupio SIM karticu, a onda počeo da dobija pozive i poruke. Naravno, svi kojima se požalio, prvo su se nasmejali, a onda prionuli na rešavanje neobičnog "problema" oko bolne kičme.

"Kod nas sve po starom, ja uobičajeno, kičma i kuk ne popuštaju, ostali su svi dobro. Dobro je da su vam pustili grejanje. Napolju jeste toplo i kod nas, ali u zatvorenom prostoru hladno. Pozdravi mi Elviru i Nenu", bila je poruka koju je dobio čim je ušao u Viber, a nakon nje stiglo je i nekoliko poziva.

Mučeni čovek je svoj odgovor preveo u Google translejtu i odgovorio je da se nedavno preselio u Beograd iz Rusije, da je kupio karticu i da mu pišu kao da je prethodni vlasnik broja telefona.

"Saosećam sa Vašim leđima, izvinite na lošem prevodu", napisao je Rus.

Ipak, osoba koja mu je poslala poruku, nastavila je da piše iako je dobila takav odgovor od njega.

"Da li je ovo neka greška? Ne mogu da te dobijem, pozdrav. Nazovi ti mene, možda ćeš me dobiti, ja tebe ne mogu", napisao je pošiljalac poruke.

Pogledajte poruke koje je dobio i kako je odgovarao na srpskom, na ćirilici, ali žena ne razume ništa, poruke opet stižu:

Zatražio pomoć na Telegramu

"Kupio sam karticu na kiosku i registrovao se na Viberu. Tada je neko počeo da mi piše. Odgovor sam napisao u Gugl translejtu. Sad mi stalno zvoni telefon i pišu mi", napisao je Rus u Telegram grupi.

Neko od ostalih članova grupe savetovao mu je da poruku pošalje na latinici jer osoba koja piše možda ne zna da čita ćirilicu.

"Izvinite, molim Vas, ovaj broj telefona sada pripada meni, drugoj osobi. Ne poznajem ove ljude kojima pišete i koje tražite. Pokušajte da kontaktirate svoje rođake, da saznate novi broj telefona osobe koja Vam je potrebna", napisala je jedna osoba na latinici i savetovala Rusa da pošalje takvu poruku.

Video: Ovo je prvi SMS ikada poslat: Poruka prodata na aukciji za čak 107 000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Uros

    13. novembar 2022 | 11:08

    Najgore kad broj pokojnika nekog daju dalje. Pa iskoci da je taj neko "new on viber"

  • maX

    13. novembar 2022 | 11:19

    Meni tri ili cetiri godine nakon kupovine uredjaja u sadasnjem yettelu iz postpaid paket i dalje stizu poruke i pozivi za nekog Igora. Legalno cu promeniti ime u Igor.

  • Dušan Silni

    13. novembar 2022 | 11:01

    Totalno smo nepismen narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA