Mačka se pohvalila ulovom: Neko je danas ostao bez ručka

Ova mačka je definitvno snalažljiva

  • 5
Mačka ulovila meso Printskrin: Itemifix

Mačke su veoma sposobne životinje i ako ih samo malo potcenite možete da ostanete bez ručka. Baš kao u ovom slučaju. Ovaj mačka je ukrala meso, da li sa nekog prozora ili iz neke mesare, nije poznato.

Samo se pojavila na krovu noseći u zubima rebarca i hvaleći se ulovom.

Pogledajte video:

Video: Da li je ovo najslađi lopov na svetu: Mačka ukrala hranu pa brže bolje pobegla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Xx

    29. decembar 2022 | 12:42

    Davno pre skoro 50 god. letovali smo u Dubrovniku kod izvesne gospođe Marije. Ona je živela sa sinom i mačkom. Sin je radio i majka bi mu svaki dan spremila ručak i često puta, naročito leti kad su velike vrućine, bi mu postavila sto za ručak i ona otišla da malo prilegne. Jednog dana je ispekla pile i stavila na sto i otišla da se odmori. Kad je sin došao sa posla nije ništa zatekao na stolu i pitao je majku šta ima zza ručak. Elem, nastala je potraga za pečenim piletom. Zatekli su mačka na simsu od prozora kako se oblizuje nad ostacima pileta. Naravno da je nastala vika i ljutnja na mačka i čak su ga izbacili iz stana. Kroz nekoliko dana sin se vraća sa posla, od tad mu majka nije ostavljala hranu na stolu, zatiče postavljen sto i na tanjiru mrtvog miša. Mačak na stolici slavodobitno gleda u njega i očekuje pohvale, jer eto doneo mu je svoj ručak. Bilo je još dogodovština sa tim mačkom. O tome možda drugom prilikom.

  • Гоца

    29. decembar 2022 | 12:54

    И маци је Нова година.

  • Lav

    29. decembar 2022 | 15:05

    Bilo na sniženju 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA