"Voleo bih da mi se vrate otac i brat": Princ Hari pričao o porodici uoči izlaska knjige

Princ Hari je rekao da želi porodicu a ne instituciju

  • 0
Megan Hari Vilijam Kejt Princ Hari, princ Vilijam, Čarls, Megan Markl i Kejt Midlton; Foto: Tanjug/AP

Princ Hari je danas izjavio da njegova porodica nije pokazala "volju da se pomire" i da bi želeo da mu se "vrate otac i brat".

Vojvoda od Saseksa se sastao sa Tomom Bredbijem u Velikoj Britaniji i Andersonom Kuperom u SAD pre objavljivanja njegove knjige "Spare" sledeće nedelje.

U razgovoru sa voditeljem ITV News-a Bredbijem u klipu u kojem se ne čuju pitanja, Hari kaže "nikad nije trebalo da bude ovako" i poziva se na "podmetanje" pre nego što je dodao: "Želim porodicu, a ne instituciju", piše Daily Mail.

Kaže i da "oni osećaju da je bolje da nas nekako zadrže kao negativce" i da "nisu pokazali apsolutno nikakvu volju da se pomire", iako je nejasno na koga se misli.

Hari je takođe razgovarao sa američkim TV voditeljem Andersonom Kuperom u emisiji "60 minuta".

U trejleru se vidi kako Kuper pita zašto Hari nije saopštio svoje pritužbe protiv kraljevske porodice u četiri oka, a ne u javnost, na šta on odgovara:

"Svaki put kada sam to pokušao da uradim privatno, bilo je brifinga i curenja i podmetanja priča protiv mene i moje žene. Porodični moto je: nikad se ne žaliti i nikada ne objašnjavati - to je samo moto", rekao je.

Očekuje se da će knjiga princa Harija "Spare" dati detalje o nesuglasicama između Harija (38) i njegovog brata Vilijama, princa od Velsa (40).

Video: Princa Čarlsa III gađali jajima u Jorku: Policija uhapsila muškarca koji je to učinio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA