≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamiondžija zaspao na auto-putu u Hrvatskoj: Kolega ga probudio, a njegov drugi potez razbesneo je sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo se desilo od Slavonskog Broda prema Zagrebu. Naišao sam misleći da je kolega ostao u kvaru, međutim, kad sam mu prišao sa strane, glava mu visi, napisao je vozač koji je napravio snimak

  • 7
kamioni, preticanje kamiona Foto: Pixabay

Video-snimak kamiondžije, koji je zaspao nasred auto-puta u Hrvatskoj, privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Na snimku, koji je objavljen na Facebook stranici Teretnjaci, vidi se kako je kamiondžija zaspao dok je vozio i zaustavio je kamion u srednjoj traci. Navodno je u pitanju vozač iz Bugarske.

"Evo, care, ovako izgleda jedan od vozača koji je prelazio granicu celu noć. Ovo se desilo od Slavonskog Broda prema Zagrebu. Naišao sam misleći da je kolega ostao u kvaru, međutim, kad sam mu prišao sa strane, glava mu visi. Prvo što mi je palo napamet – nešto mu se desilo u vožnji, da li je živ uopšte", stoji u opisu snimka.

Međutim, kada mu je svirnuo, vidi se kako vozač kamiona diže glavu, otvara prozor i kaže da je zaspao.

"Upaljen je bio kamion, odmah je nastavio sa vožnjom, pokušao sam posle da ga zaustavim da stane, ali ništa, ode Bugarin dalje. Ako ste mislili da ste sve u životu videli, ovo niste”, naveo je vozač svoje iskustvo.

Objava je pokrenula lavinu komentara i većina je osudila nesavesno postupanje kamiondžije iz Bugarske. Nije navedeno kada je snimljen video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Fred

    23. februar 2023 | 10:30

    Nije kriv vozač kamiona, već poslodavac koji ga prisiljava na nerazumne rokove, zbog čega vozači često voze i do 18 sati u komadu. Naravno da to ugrožava sigurnost na cestama.

  • Max

    23. februar 2023 | 16:44

    Nije ni cudo kad su ga carinici cedili 10 sati. Toliki nemar i bezobrazluk se retko vidjaju.

  • nesa

    25. februar 2023 | 09:54

    Najlakse je reci nesavesni vozac,a niko ne prica o nesavesnom radu granicnih sluzbi,sedi u toplom i je.e se njemu sto ti istice arbajt za 2ili 3 sata,samo kazu pao sistem,ako hocete da podignete sistem e to se placa,na svakom granicnom prelazu postoji mito,tako ke kod nas na balkanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA