≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tom je čekao svoju izabranicu na dan venčanja, a zbog njene odeće nije mogao da zadrži smeh

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako običaji nalažu, do tok trenutka nije smeo da vidi mladu, ali njena odevna kombinacija sigurno nije bila nešto što je očekivao

  • 0
venčanje, mladoženja, svadba

Foto: Pixabay

Tom Gardner je na dan svog venčanja čekao buduću suprugu Bet kako bi je prvi put video u venčanici i da bi potom išli do oltara. Kada je mlada došla do njega, Tom se okrenuo i bio je šokiran. Njegova reakcija postala je hit na internetu.

Kako običaji nalažu, do tok trenutka nije smeo da vidi mladu, ali njena odevna kombinacija sigurno nije bila nešto što je očekivao.

Iako su obično muškarci ti koji zbijaju šale sa ženama, Tomova izabranica veoma je duhovita, te je mladoženja, kada se okrenuo sa cvećem u rukama, video, ni manje ni više, nego kako ka njemu ide dinosaurus. Mlada je, naime, preko svoje venčanice obukla kostim T-rexa.

Videvši svoju izabranicu kako se gega ka njemu u ogromnom kostimu, Tom je prasnuo u smeh i prišao da je zagrli. Mladoženja se smejao sve vreme dok je svojoj izabranici pomagao da skine kostim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA