Vreme čitanja: oko 1 min.

Pitanje jedne majke na TikToku izazvalo buru prelepih emocija: Devojčica dobila hiljade pohvala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka je želela da zna da li note koje je napisala njena ćerka (10) imaju smisla, a odgovor je oduševio na hiljade ljudi

  • 0
Majka objavila ćerkinu kompoziciju Printksinr: TikTok/meems1980

Želja jedne majke da sazna da li njena ćerka ima talenta za komponovanje postala je apsolutni hit na društvenoj mreži TikTok, prikupivši za kratko vreme više od 172.000 lajkova.

"Moja desetogodišnja ćerka je ovo napisala. Može li neko to da odsvira, moram da znam da li je dobro i da li ima smisla", zamolila je majka devojčice na TikToku.

Već sledećeg dana stigao joj je odgovor. I to kakav...

Kristofer T. F. Hanson, dirigent, violinista i kompozitor, postavio je video na kom je dirigovao kompoziciju njene ćerke koju je izveo orkestar Nacionalne asocijacije za muzičko obrazovanje Severozapadne divizije konferenceije u Belvjuu, u američkoj saveznoj državi Vašington.

Rekao je da je kompozcija njene ćerke divna i zahvalio joj se što je njenu muziku podelila na toj društvenoj mreži, te dodao da se nada da će joj se svideti njihov aranžman i izvođenje.

Nema sumnje da ovu devojčicu očekuje svetla budućnost ako odluči da krene tim životnim putem.

Pogledajte i poslušajte kako je sve to izgledalo, pa će vam biti jasno zašto je ovaj snimak dobio gotovo 10.000 pozitivnih komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA