≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gepard uskočio u auto na safariju: Vodič pravio selfi video s njim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Safari vodič je izvadio svoj telefon da snimi selfi sa radoznalim gepardom nakon što je skočio na njihovo vozilo kako bi ga iskoristio kao vidikovac.

  • 1

Samvel Kjašama, vodič u nacionalnim parkovima Tanzanije već 20 godina, rekao je svojoj grupi da, ako budu tihi i parkiraju vozilo, ono može da služi kao vidikovac za životinje.  Međutim, mnogi nisu verovali u to.

Ali u Nacionalnom parku Serengeti, Samvel, iz Safari Sauvage Tanzanije, parkirao je svoje vozilo pored grupe geparda kako bi objasnio malo o životinjama.

I odmah na znak, gepard je skočio na krov vozila, pre nego što se pomerio pozadi da bi bio bliže turistima. Semvel je otkrio da su neki posetioci bili uplašeni, pa je prošao pored njih ka gepardu, pokušavajući da istakne da životinje nisu pretnja ako nisu uznemirene.

Da bi poentirao, vodič je takođe izvadio svoj telefon i snimio divan selfi sa divljim gepardom - iskustvo za koje je rekao da je imao ranije, ali da nikada nije mogao da snimi.

Među ostalim vodičima u nacionalnom parku, Samvel je poznat kao "Čovek gepard" zbog svog razumevanja životinja i raznih susreta sa njima.

Ovo posebno iskustvo trajalo je oko sat vremena, rekao je Samvel, pre nego što je grupa dozvolila životinji da skoči sa kola.

Pogledajte video na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA