Vreme čitanja: oko 1 min.

Trampova fotka iz sudnice kruži internetom, jedan detalj mnogima je zapao za oko

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim zbog istorijskog pojavljivanja na sudu i navoda iz optužnice, bivši predsednik SAD privukao je pažnju zbog još jednog interesantnog detalja

  • 1
Donald Tramp sud Menhetn Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp pojavio se pred sudom na Menhetnu kao prvi bivši američki predsednik koji je optužen za neko krivično delo. On se izjasnio o optužnici koju je protiv njega podnelo njujorško tužilaštvo zbog tajnih upitala na račun zvezde filmova za odrasle Stormi Danijels keko bi ćutala o njihovoj aferi, ali je javnost na snimcima iz sudnice zapazila i jedan veoma zanimljiv detalj.

Naime, nakon što je formalno uhapšen i potom izveden na čitanje optužnice, Trampa su fotoreporteri snimili kako sa svojim advokatima sedi za stolom za optužene. Te fotografije obišle su svet, a ubrzo su se pojavili komentari da se na njegovom odelu nazale čudne fleke, koje se podudaraju s njegovim čuvenim narandžastim tenom, koji odavno intrigira javnost.

Pretpostavlja se da se radi o puderu za lice, ali pogrešne nijanse, kao i o sredstvu za potamnjivanje.

Donald Tramp Trump sud suđenje Fleke na kragni sakoa navodno potiču od šminke Foto: Tanjug/AP

Takođe je bilo interesantno kako mu je kosa besprekorno stajala na mestu, što nije baš uobičajena pojava.

Trampova bivša službenica Omarosa Manigol tvrdila je u svojoj knjzi da boja Trampovog tena potiče od čestih odlazaka u solarijum, ali stručnjak za mejkap Džejson Keli smatra da je Tramp tokom Konvencije Republikanske stranke 2016. nosio šminku koja stvara efekat preplanulog tena.

Što se fleka na odelu tiče, pretpostavke su da je ili u sudu bili toplo, pa se puder otopio, ili je možda Trampu bilo prevruće zbog situacije u kojoj se našao.

Inače, prošle godine pojavile su se fotografije Tramp s njegovog imanja na Floridi, na kojima bivši predsednik SAD izgleda potpuno drugačije, odnosno prirodno.

Donald Tramp Tramp je prošle godine snimljen, kako se tvrdi, bez šminke Foto: Giorgio VIERA / AFP / Profimedia

Tada je konstatovano da su fotoreporteri čuvenog američkog milijardera uhvatili bez šminke.

(Telegraf.rs)

Video: Ličnosti sveta: Donald Tramp

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vitez Koja

    6. april 2023 | 13:25

    Ja ne sumnjam da je Tramp jedan razvratnik, perverznjak i bahati milijarder i da je učinio to za šta je optužen.Ali ono što je ovde nebulozno i čisto obračunavanje sa političkim neistomišljenicima, licemerje i prikaz da USA nema nikakve veze sa demokratijom, već je jedna autorativna država na nivou S.Koreje( koja barem to ne krije) .Takvi isti perverznjaci su i Bajden i njegov sin i Klinton i Buši i barem pola političkog establišmenta tamo za koje takođe sigurno mogu da se nađu razni dokazi, ali se Tramp razvlači samo iz razloga ubijanja moći, političke podrške i dobijanja vlasti za zaštitu interesa određenih interesnih grupa.Tako je i sa nama.Ne bih imao ništa protiv što su naši odgovorni išli u Hag, ako postoje dokazi za neke zločine, ali SAMO pod uslovom da su svi akteri sa svih strana učesnika, uključujući i Amerikance, Britance.. osuđeni za svoja zlodela, kako na ovim prostorima, tako i svuda u svetu. Tek tada to ne bi bilo tendenciozno, licemerno i politički instruirano zarad interesa određenih interesnih grupa.A pošto smo svedoci da to nije tako, onda je sve to besmisleno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA