≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Autom na 15 sati blokirala parking i zarobila 30 vozila: Pogledajte na fotografiji kako je uspela u tome

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gospođa koja je blokirala parking "zaradila" je dve čestitke, a jedna od njih je i kazna - od svega 30 evra

  • 15

Splićanima i gostima koji su parkirali na parkingu nad garažom na Lokvama je od večernjih sati u subotu bio onemogućen izlaz s iste.

Čak 30 automobila blokirala je, prema pisanjima stanara, ženska osoba koja je oko 15 sati u nedelju konačno pomerila svoj automobil.

Na ulazu u parking je, naime, postavljena rampa zbog čega je bio onemogućen ulaz pauk servisu, prenosi Jutarnji.

"Parking je nakon 15 sati napokon oslobođen. Dama je pronašla dve čestitke i otišla", epilog je drame koja se događala na parkingu poviše konkatedrale Sv. Petra, a koju je pomno pratilo pola Splita. Reč je o parkingu nad garažom na splitskim Lokvama, odnosno u ulici Alojzija Stepinca.

Sve se pratilo i na Fejsbuku u grupi "Prometne zgode i nezgode", gde su od subote počele da pristižu fotografije spomenute situacije.

Gospođa koja je blokirala parking "zaradila" je dve čestitke, a jedna od njih je i kazna - od svega 30 evra.

Nije nedostajalo ljutitih komentara unutar spomenute grupe na Fejsbuku.

Većina bi ženu odmah na lomaču, ali neku su komentarisali da nije najjasnije kako niko od stanara nije pozvao pauk servis ne bi li se problem na neki drugi način ipak rešio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vv

    17. april 2023 | 09:59

    Pa jel su mogla trojica da se skupe i mrdnu auto

  • Dragi zeka

    17. april 2023 | 11:45

    Na parkingu su bila 3 prazna mesta. Ako je neko iz srednjeg reda poznavao vozača koji je parkirao naspram njega, mogli su preparkirati automobile tako da oslobode prolaz. Pored toga, piše da je na ulazu postavljena rampa, pa pauk nije mogao da uđe. Pa kako su ušli svi ti automobili i kako misle da izađu? Šta, oni koji tu žive mogu da podignu rampu? Zašto onda taj koji je pozvao pauka nije podigao rampu da pauk može da uđe?

  • Rudi

    17. april 2023 | 11:35

    Da li su oni glupi ili sta se desava? Rampa pa pauk nije mogao da udje??? Pauka zove onaj ko ima prostup parkingu, podigne rampu da udje pauk i resen problem. Stvarno ne razumem ovakve gluposti koje ljudi plasiraju. Koliko je tesko da se podigne rampa kada dodje pauk?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA