Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija dobila nesvakidašnji poziv u pomoć: "Imam risa u autu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri policajca zaputila su se na lokaciju odakle je poziv stigao, a kada su ugledali prizor koji ih je dočekao, šokirali su se

  • 1

Vlasti u Viskonsinu u SAD odgovorile su na neobičan poziv koji je stigao u utorak kasno uveče.

Šerif okruga Majk Lukas otkrio je na Fejsbuku da je policajac primio poziv od vozača koji je rekao da "ima risa u autu".

Tri policajca zaputila su se na lokaciju odakle je poziv stigao, a kada su ugledali prizor koji ih je dočekao, šokirali su se.

U automobilu je zaista bio ris.

"Policajci su stvarno dobri u rešavanju problema, ali ovaj ih je slučaj zbunio pa smo pozvali pojačanje", napisao je Lukas i dodao da su pozvali čuvara prirode Brajana Lokmena, koji je, kako Lukas tvrdi, "profesionalac u izvlačenju stvorenja i njihovom vraćanju u divljinu".

Video koji je objavljen na Fejsbuku prikazuje Lokmena i još jednu osobu kako teraju risa s rešetke automobila motkom za kontrolu životinja.

Nakon što je izvađena iz vozila, životinja se borila s motkom, pre nego što je stavljena u zadnji deo kamiona i kasnije uspešno vraćena u divljinu, prenosi Index.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA