Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamiondžija dobio na lutriji tri puta za godinu dana: Uvek je koristio iste brojeve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osvojio je ukupno 150.000 dolara

  • 0
Loto, lutrija Foto: Shutterstock

Jedan 52-godišnji vozač kamiona iz Merilenda može da se pohvali da ga sreća zaista prati, barem kad je reč o novcu.

Čovek koji želi da ostane anoniman osvojio je dobitak na lutriji čak tri puta za godinu dana koristeći istih pet brojeva, piše Metro.

Naime, u prošloj je godini tri puta osvojio džekpot u lutrijskoj igri Pick 5. Još u maju 2022. neimenovani je muškarac osvojio svoj prvi džekpot tako što je stavio opkladu od jednog dolara na broj 48548. Odigrao je isti niz brojeva na dve različite srećke i osvojio ukupno 100.000 dolara.

"Veliki dobitnik"

Međutim čovek koji je dobio nadimak Veliki dobitnik nije stao na tome. Nastavio je da igra koristeći svoje pobedničke brojeve te je tako u aprilu ove godine osvojio treći dobitak za samo 11 meseci, prenosi Index.

"Stalno igram lutriju. Nikad se ne zna. Ne možete da pobedite ako ne igrate", izjavio je.

"Pogodio sam prošle godine i opet ove godine", rekao je službenicima lutrije, dodajući: "Moja žena je rekla: "Idemo da odigramo ovaj broj i nastavićemo da pobeđujemo ​​s njim."

Osvojio ukupno 150.000 dolara

U svom trećem džekpotu, izvučenom 13. aprila, Veliki dobitnik otišao je u sedište lutrije u Merilendu kako bi preuzeo osvojenih 50.000 dolara. Dakle, u manje od godinu dana osvojio je ukupno 150.000 dolara na lutriji.

Muškarac je izjavio kako planira da nastavi da igra lutriju te će iskoristiti novac kako bi suprugu odveo na "preko potreban odmor".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA