≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pažnja zaposleni, posao ne treba da bude zabavan!": Ovakvog šefa smatraju toksičnim

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poruka jednog šefa našla se na Reditu * Post ima više od 2.400 komentara u protekla 24 sata

  • 0
Objava toskičnog šefa Foto: Reddit

"Pažnja, zaposleni! Posao ne treba da bude zabavan. Ovo je vaš posao i ne posvećujte vreme na poslu temama koje nisu vezane za posao. Ne pokušavajte da se družite tokom radnog vremena, razmenite brojeve telefona i družite se posle radnog vremena. Kontaktirajte me ako vas na poslu kolega "davi" temom koja nije vezana za posao", ova poruka jednog šefa našla se na Reditu. Tako se našla i na udaru svih skoro 6 miliona korisnika, koji imaju sličan "problem", prenosi Dejli mejl.

Odštampana na papiru formata A4 i velikim slovima, na dnu poruke zaposlenima, nalazi se i žuti Minion iz filma "Grozan ja", jer je šef valjda hteo malo da bude i zabavan.

Završava se porukom "Posao vam nije obdanište: Istina".

U pozadini priče krije se podatak da je zaposleni našao obaveštenje zalepljeno za zid kada je ujutru došao na posao. Prethodnog dana šef je prigovarao jer su dvojica zaposlenih pričala (međusobno) prekraćujući vreme, dok u radnji nije bilo mušterija.

Post ima više od 2.400 komentara u protekla 24 sata, a među njima ima i onih u kojima se navodi da je takav šef toksičan, kao i da je upotreba lika iz crtaća licemerna.

Bilo je i onih koji su naveli da imaju šefa koji, više od ostalih, započinje priču o temama koje nisu vezane za posao. A jedan korisnik je naveo da kada mu treba pauza navede šefa da priča o jednoj od tri teme, košarci, pecanju ili brodovima i da se samo zavali dok šef priča dva sata.

Da li neko ima "boljeg" šefa od ovog?

(Telegraf.rs)

Video: Ana i Nik Avala su najjači duo policije: Ona je njegov vodič

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA