Vreme čitanja: oko 1 min.

Beba uzela torbicu princeze Kejt i poigrala se njome

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ Vilijem sa suprugom Kejt bili su u poseti Velsu

  • 1
Kejt Midlton beba tašna Velika Britanija Foto: Tanjug/AP

Princeza od Velsa Kejt nakratko je ostala bez svoje tašne koju joj je uzela beba koju je upoznala dok je pozdravljala okupljene tokom posete Velsu.

Jednogodišnji Danijel Vilijams uhvatio je malu crnu torbu od Kejt, supruge prestolonaslednika Vilijama, i počeo da se igra sa njom dok je ona ćaskala sa njegovom majkom Lusi, preneo je Rojters.

Lusi, koja je držala svog sina, rekla mu je da vrati torbu i pokušala da je uzme pre nego što je Kejt pokazala da može da je drži dok je pozdravljala ostale okupljene.

"Nemoj to da jedeš sada", rekla je Lusi svom sinu dok je Kejt bila okrenuta. Do susreta je došlo prilikom posete Vilijama i Kejt, princa i princeze od Velsa, selu Aberfan uprličenoj povodom sećanja na katastrofu kada je u klizištu uništena osnovna škola 1966. godine i tom prilikom nastradalo 144 osoba.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tanja

    28. april 2023 | 18:21

    Ako je ovo planetarna vest onda smo postali tesko bolesna populacija. Svi do jednog. I ko pise i ko cita i ko o tome razmislja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA